Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zwiebeln, geachtelt
- 30 g Butter
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Majoran, getrocknet
- 1 TL Salz
- ½ TL Thymian, getrocknet
- ¾ TL Pfeffer
- 750 g Kartoffeln, mehligkochend, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 450 g Erbsen und Möhren, TK, aufgetaut
- 10 Wiener Würstchen, in Scheiben (ca. 1 cm) (ca. 450 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1612 kJ / 385 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 4.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffel-Hühner-Frikassee mit Spätzle
30 min
Buchstabensuppe
30 min
Eintopf von Wintergemüsen
1j
Zucchini-Kartoffel-Topf mit Fleischbällchen und Ajvarsauce
50 menit
Kartoffel-Möhren-Auflauf mit Würstchen und Kräuter-Käse-Sauce
1h 50min
Porree-Hackfleisch-Suppe
30 min
Hähnchenschenkel-Erbsen-Eintopf
1j 20 menit
Neue Kartoffeln mit Tomaten-Hack-Stippe
50 menit
Wikinger-Nudel-Topf
35 Min
Rahmgemüse mit Kartoffeln
55 Min
Bauerntopf zum Schlemmen
45 Min
Frikadellen mit Kartoffel-Möhren-Stampf
45 Min