Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 750 g sunflower oil
- 500 g floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut in pieces that fit through feeder
- 4 medium eggs
- 1 tsp white wine vinegar
- 1 tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¾ tsp ground black pepper
- 15 g fresh dill, cut in pieces
- malt vinegar, to taste
- 4 white fish fillets, skinless (e.g. haddock, pollock, cod, approx. 200 g each)
- 200 g anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)
- 4 processed cheese slices
- 4 brioche burger buns
- tomato ketchup, for serving
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 5855.7 kJ / 1399.6 kcal
- Protein
- 53.6 g
- Sacharidy
- 73.1 g
- Tuk
- 100.5 g
- Nasycený tuk
- 15.5 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 1525.6 mg
Alternativní recepty
One-pot Tomato and Garlic Pasta with Mussels
20 min
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Pasta alla Nerano
40 min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1h
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM6)
35 min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM6)
1 godz. 10 min
Elderflower Basil Gin Fizz
10min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Espresso Martini
5min
Whipped Feta and Mascarpone with Chilli Sesame Honey
40 min