Zařízení & příslušenství
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
Příprava 45min.
Celkový 45min.
4 portions
Suroviny
-
sunflower oil750 g
-
floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut in pieces that fit through feeder500 g
-
medium eggs4
-
white wine vinegar1 tsp
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
fresh dill cut in pieces15 g
-
malt vinegar to taste
-
white fish fillets, skinless (e.g. haddock, pollock, cod, approx. 200 g each)4
-
anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)200 g
-
processed cheese slices (volitelně)4
-
brioche burger buns4
-
tomato ketchup (volitelně) for serving
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1525.6 mg
Protein
53.6 g
Kalorie
5855.7 kJ /
1399.6 kcal
Tuk
100.5 g
Vláknina
5.5 g
Nasycený tuk
15.5 g
Sacharidy
73.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Salmon and Mushroom Rice
1 Std.
Rigatoni with Mushrooms and Green Asparagus Stuffed Chicken Involtini
1 Std. 30 Min
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1 Std. 30 Min
Lemon and Parmesan Chicken with Courgetti
30 Min
Spicy Beef with Red Peppers
30 Min
Seafood and Pork Stew
1 Std. 10 Min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 Min
Pistachio Cream Pasta
30 Min
Chilli Con Carne
35 Min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 Min
Sausage and Fennel Orzotto
50 Min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 Min