Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes

Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes

4.8 4 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 45min.
4 portions

Suroviny

  • sunflower oil
    750 g
  • floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut in pieces that fit through feeder
    500 g
  • medium eggs
    4
  • white wine vinegar
    1 tsp
  • fine sea salt plus extra to taste
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¾ tsp
  • fresh dill cut in pieces
    15 g
  • malt vinegar to taste
  • white fish fillets, skinless (e.g. haddock, pollock, cod, approx. 200 g each)
    4
  • anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)
    200 g
  • processed cheese slices (volitelně)
    4
  • brioche burger buns
    4
  • tomato ketchup (volitelně) for serving

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1525.6 mg
Protein 53.6 g
Kalorie 5855.7 kJ / 1399.6 kcal
Tuk 100.5 g
Vláknina 5.5 g
Nasycený tuk 15.5 g
Sacharidy 73.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...