Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes

Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes

5.0 3 hodnocení
Příprava 45min
Celkový 45min
4 portions

Suroviny

  • sunflower oil
    750 g
  • floury potatoes (e.g. King Edward, Maris Piper), peeled, cut in pieces that fit through feeder
    500 g
  • medium eggs
    4
  • white wine vinegar
    1 tsp
  • fine sea salt plus extra to taste
    1 tsp
  • ground black pepper
    ¾ tsp
  • fresh dill cut in pieces
    15 g
  • malt vinegar to taste
  • white fish fillets, skinless (e.g. haddock, pollock, cod, approx. 200 g each)
    4
  • anchovy breadcrumbs, homemade (see tip)
    200 g
  • processed cheese slices (volitelně)
    4
  • brioche burger buns
    4
  • tomato ketchup (volitelně) for serving

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 1399.6 kcal / 5855.7 kJ
Protein 53.6 g
Tuk 100.5 g
Sacharidy 73.1 g
Vláknina 5.5 g
Nasycený tuk 15.5 g
Sodík 1525.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...