Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Deeg
- 250 g volle melk
- 80 g olijfolie
-
15
g verse gist
nebo 1 ½ tl gedroogde gist (6 g) - 350 g broodbloem en een beetje voor het werkblad
- 15 g kristalsuiker
- 1 tl zout
Vulling
- 10 g verse munt, fijngehakt
- 50 g pecorino
- 75 g roomkaas
- 1 ½ tl komijnzaad, zwart
- Nutriční hodnoty
- na 1 stuk
- Kalorie
- 921.2 kJ / 220 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 23.4 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Batbout met kaas
30 Min
Pizza lahmacun a la Turk
1 Std.
Aardbeiencompote - Yoghurtcake
55min
Citroen en yoghurt dessert
Žádné hodnocení
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1h 5min
Simit - Turkse sesam bagel
2h 10min
Gozleme
1h 40min
Drie kaas pides
1h 40min
Gevulde Marokkaanse broodjes (Batbout)
2 Std. 40 Min
Meel van ontbijtgranen of peulvruchten
Žádné hodnocení
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1 Std.