Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 155 g rauwe cashewnoten
- water, om te weken
Paprikaolie
- 60 g extra vergine olijfolie
- 1 ½ tl paprikapoeder
Pikante cashewnotensaus
- 155 g hoi sin saus
- 70 g misopasta (zie tip)
- 2 el groentebouillon poeder
- 30 g agavesiroop
- 1 el shichimi togarashi, Japans 7-kruidenmengsel
Shiitake dashi
- 1400 g water
- 90 g shiitake paddenstoelen, gedroogd, dun gesneden
- 15 g kombu (ongeveer 3-4 grote bladeren)
Udon noedels
- 1500 g water
- 1 - 2 el extra vergine olijfolie, om te bakken
- 170 g tempé, in stukken
- 1 el rode chili-olie
- 340 g udon noedels, gedroogd
- eetbare bloemen, om te versieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2820.3 kJ / 674.1 kcal
- Protein
- 22.8 g
- Sacharidy
- 80.1 g
- Tuk
- 31.8 g
- Nasycený tuk
- 5.8 g
- Vláknina
- 6.1 g
- Sodík
- 914.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sunrise smoothie
Žádné hodnocení
Vegan boter
Žádné hodnocení
Mochi's met sesamvulling
50min
Latkes (aardappelkoekjes)
45min
Sinaasappelcake en chocolade topping
1 godz. 15 min
Halloweensalade met bloederige hummus
1 godz.
Brioche
5h
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Žádné hodnocení
Vegetarisch medaillon
Žádné hodnocení
Chocolade meringue en koffie karamel gebak
2 Std. 30 Min
Popeye's power bowl met bramen
Žádné hodnocení
Driekoningentaart met hazelnoten
Žádné hodnocení