Zařízení & příslušenství
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Příprava 15min.
Celkový 5hod. 40min.
6 porties
Suroviny
-
rauwe cashewnoten155 g
-
water om te weken
Paprikaolie
-
extra vergine olijfolie60 g
-
paprikapoeder1 ½ tl
Pikante cashewnotensaus
-
hoi sin saus155 g
-
misopasta (zie tip)70 g
-
groentebouillon poeder2 el
-
agavesiroop30 g
-
shichimi togarashi Japans 7-kruidenmengsel1 el
Shiitake dashi
-
water1400 g
-
shiitake paddenstoelen, gedroogd dun gesneden90 g
-
kombu (ongeveer 3-4 grote bladeren)15 g
Udon noedels
-
water1500 g
-
extra vergine olijfolie om te bakken1 - 2 el
-
tempé in stukken170 g
-
rode chili-olie1 el
-
udon noedels gedroogd340 g
-
eetbare bloemen om te versieren
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
914.2 mg
Protein
22.8 g
Kalorie
2820.3 kJ /
674.1 kcal
Tuk
31.8 g
Vláknina
6.1 g
Nasycený tuk
5.8 g
Sacharidy
80.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Foodtrends 2023
17 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Keine Bewertungen
Vegan boter
Keine Bewertungen
Tempé
48 Std.
Bernse Aardappelrösti met Spek
Keine Bewertungen
Turkse gekruide lamshapjes
1 Std. 30 Min
Rabarber en gember gin fizz
336 Std. 10 Min
Stoofpot van linzen
2 Std. 35 Min
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15 Min
Cijfertaart
Keine Bewertungen
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Keine Bewertungen
Quiche met Ricotta en Paprika
Keine Bewertungen
Victoria biscuit gebak
1 Std. 10 Min