Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g bruin lijnzaad
- 75 g gepelde walnoten
- 60 g ui, in stukken
- 2 knoflookteentjes, geschild
- 30 g olie en een beetje extra
- 225 g champignon de Paris, vers
- 225 g verse bruine paddenstoelen
- 325 g rijst, voorgekookt, gekookt
- 175 g linzen, gekookt, zonder bouillon
- 60 g panko paneermeel
- 1 tl fijn zout
- ½ tl zwarte peper, gemalen
- ½ tl paprikapoeder
- 30 g balsamicoazijn
- 30 g sojasaus
- 8 - 10 hamburger broodjes
- mayonaise, veganistisch, naar smaak, om te serveren
- mosterd, veganistisch, naar smaak, om te serveren
- 8 - 10 bladeren sla, om te serveren
- 2 tomaten, in plakjes om te serveren
- ketchup veganistisch, naar smaak, om te serveren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1858 kJ / 442 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 16 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 972 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Brownies van zoete aardappel
1 Std.
Lactosevrije luikse wafels
Žádné hodnocení
Chocoladebonencake met kokosboterroomglazuur
Žádné hodnocení
Pruimenjam
Žádné hodnocení
Pindakaas en koekjesijs
Žádné hodnocení
Tempé
48 godz.
Tosti met cottage kaas
Žádné hodnocení
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Žádné hodnocení
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2h 15 min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Žádné hodnocení
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 Std. 20 Min
Crème anglaise
15min