Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
150
g de queso panela
nebo 150 g de queso cotija - 195 g de cebolla, en trozos
- 20 g de aceite
- 500 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel, en trozos de 5 x 5 cm
- ½ cdita de sal
- 1 diente de ajo
- 250 g de rajas de chile poblano
- ½ chile serrano (volitelně)
-
1
cda de concentrado de caldo de pollo
nebo 1 cubo de caldo de pollo - 30 g de aceite de oliva
- 400 g de crema
Para servir
- 400 g de totopos, de maíz
- 50 g de cebolla blanca, cortada en media luna
- Nutriční hodnoty
- na 4 porciones
- Kalorie
- 19178.4 kJ / 4583.7 kcal
- Protein
- 159.1 g
- Sacharidy
- 479.2 g
- Tuk
- 229.1 g
- Nasycený tuk
- 60.6 g
- Vláknina
- 26.8 g
- Sodík
- 3064.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldo de queso
40min
Tostadas de rajas con pollo
40min
Entomatadas de pollo
40min
Papitas negras
55min
Enchiladas suizas
1h
Sopa de fideo TM6
35min
Chilaquiles Rojos
25min
Espagueti rojo
20min
Spaguetti con calabaza y chile poblano
50min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min
Entomatadas de pollo
40min
Chilaquiles rojos
25min