Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
150
g de queso panela
nebo 150 g de queso cotija - 195 g de cebolla, en trozos
- 20 g de aceite
- 500 g de pechuga de pollo deshuesada y sin piel, en trozos de 5 x 5 cm
- ½ cdita de sal
- 1 diente de ajo
- 250 g de rajas de chile poblano
- ½ chile serrano (volitelně)
-
1
cda de concentrado de caldo de pollo
nebo 1 cubo de caldo de pollo - 30 g de aceite de oliva
- 400 g de crema
Para servir
- 400 g de totopos, de maíz
- 50 g de cebolla blanca, cortada en media luna
- Nutriční hodnoty
- na 4 porciones
- Kalorie
- 19178.4 kJ / 4583.7 kcal
- Protein
- 159.1 g
- Sacharidy
- 479.2 g
- Tuk
- 229.1 g
- Nasycený tuk
- 60.6 g
- Vláknina
- 26.8 g
- Sodík
- 3064.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldo de queso
40min
Entomatadas de pollo
40min
Tostadas de rajas con pollo
40min
Tostadas de Pollo con Rajas
40min
Chilaquiles Rojos
25 Min
Espagueti rojo
20 Min
Lonches bañados tipo Gemma
55 min
Frijoles puercos a mi manera
25 Min
Spaguetti con calabaza y chile poblano
50min
Chilaquiles rojos
25 Min
Papitas negras
55 min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 Std. 30 Min