Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bolillo, duro
- 150 g de cebolla, en trozos
- 10 g dientes de ajo, pelados
- 35 g hojas de hierbabuena
- 20 g de hojas de perejil fresco
- 1 ½ cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta molida, o al gusto
- 800 g de carne molida de res
- 1 huevo, batido
- aceite vegetal, para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1210 kJ / 288 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tradicional sopa de fideo
35min
Pacholas de pollo con ensalada
40min
Tortitas de carne en salsa verde
1 godz. 40 min
Carnitas de atún
40min
Salpicón de res
1j
Pastel azteca
1h 20min
Albóndigas con jitomate al chipotle
1j
Sopa de tortilla
40min
Enchiladas suizas
1j
Rajas con queso
25 menit
Caldo tlalpeño
1h 20min
Pasta al poblano
35min