Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bolillo, duro
- 150 g de cebolla, en trozos
- 10 g dientes de ajo, pelados
- 35 g hojas de hierbabuena
- 20 g de hojas de perejil fresco
- 1 ½ cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta molida, o al gusto
- 800 g de carne molida de res
- 1 huevo, batido
- aceite vegetal, para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1210 kJ / 288 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de tortilla
40 Min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 min
Albóndigas con jitomate al chipotle
1h
Pastel azteca
1h 20 min
Salpicón de res
1h
Pacholas de pollo con ensalada
40 Min
Tostadas de picadillo
1 Std. 10 Min
Chicharrón en salsa verde
35min
Tortitas de carne en salsa verde
1h 40 min
Enchiladas suizas
1h
Carnitas de atún
40 Min
Chilaquiles divorciados
1h