Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 bolillo, duro
- 150 g de cebolla, en trozos
- 10 g dientes de ajo, pelados
- 35 g hojas de hierbabuena
- 20 g de hojas de perejil fresco
- 1 ½ cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta molida, o al gusto
- 800 g de carne molida de res
- 1 huevo, batido
- aceite vegetal, para freír
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1210 kJ / 288 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pescado para taquear
25 Min
Carnitas de atún
40 Min
Pastel azteca
1 Std. 20 Min
Salpicón de res
1 Std.
Tostadas de picadillo
1h 10min
Tortitas de carne en salsa verde
1h 40 min
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30 Min
Sopa de tortilla
40 Min
Enchiladas suizas
1 Std.
Albóndigas con jitomate al chipotle
1 Std.
Pacholas de pollo con ensalada
40 Min
Chilaquiles divorciados
1 Std.