Zařízení & příslušenství
Veganské sýrové fondue
Příprava 15min.
Celkový 30min.
2 porce
Suroviny
-
160 gramů cibule napůl
-
2 stroužky česneku
-
150 gramů bílého vína (viz Tip)
-
100 gramů vody
-
300 gramů brambor oloupaných, na kousky (2–3 cm)
-
80 gramů ořechového másla např. z kešu ořechů
-
50 gramů rostlinného mléka (viz Tip)
-
½ - 1 rovná čajová lžička granulované cibule
-
1 čajová lžička hořčice
-
35 gramů citrónové šťávy
-
2 ½ rovné čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky kurkumy
-
2 polévkové lžíce tapiokového škrobu (viz Tip)
-
2 ½ polévkové lžíce lahůdkového droždí
-
10 polévkových lžic rostlinného mléka
-
500 gramů toustového chleba na kostičky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
2117 mg
Protein
31 g
Kalorie
4810 kJ /
1148 kcal
Tuk
30 g
Vláknina
16.9 g
Nasycený tuk
3.8 g
Sacharidy
174 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Veganské sýry
7 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Krémová pasta risottata s dýní, scamorzou a pecorinem
45min.
Malinovo-bazalková sangria
40min.
Sendvič s falafelem, cherry rajčaty, baba ganoush a bramborami
6hod.
Lososové nugety s mrkvovými tyčinkami
45min.
Tarte flambée se spiralizovanou zeleninou a halloumi
Žádné hodnocení
Vegetariánská pizza pro TM6
1hod. 40min.
Turecké börki s bramborovou náplní
1hod. 15min.
Briošky – prasátka
2hod.
Košíčky z filo těsta s kuřecím masem
Žádné hodnocení
Hummus
5min.
Soljanka z DDR
1hod. 30min.
Knedlíčky dim sum "shao mai"
2hod.