Zařízení & příslušenství
Veganské sýrové fondue
Příprava 15min.
Celkový 30min.
2 porce
Suroviny
-
160 gramů cibule napůl
-
2 stroužky česneku
-
150 gramů bílého vína (viz Tip)
-
100 gramů vody
-
300 gramů brambor oloupaných, na kousky (2–3 cm)
-
80 gramů ořechového másla např. z kešu ořechů
-
50 gramů rostlinného mléka (viz Tip)
-
½ - 1 rovná čajová lžička granulované cibule
-
1 čajová lžička hořčice
-
35 gramů citrónové šťávy
-
2 ½ rovné čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky kurkumy
-
2 polévkové lžíce tapiokového škrobu (viz Tip)
-
2 ½ polévkové lžíce lahůdkového droždí
-
10 polévkových lžic rostlinného mléka
-
500 gramů toustového chleba na kostičky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
2117 mg
Protein
31 g
Kalorie
4810 kJ /
1148 kcal
Tuk
30 g
Vláknina
16.9 g
Nasycený tuk
3.8 g
Sacharidy
174 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Veganské sýry
7 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Cookies s makadamovými ořechy a bílou čokoládou
45 Min
Budha bowl salát se zelenou čočkou a chřestem
50 Min
Ředkvičkový krém s kozím sýrem
3 Std. 10 Min
Velikonoční citrónový krém se zaječími oušky
40 Min
Bavorské preclíkové bulky
4 Std. 30 Min
Valentýnská Pavlova
5 Std.
Sýrová směs s chřestem a cuketou
Keine Bewertungen
Polévka z cukrového melounu cantaloupe se šunkou
1 Std. 15 Min
Pistáciové tartaletky s ricottou a borůvkami
2 Std. 30 Min
Těstovinová polévka s kuřecími balíčky plněnými chřestem a mortadelou
Keine Bewertungen
Rybí hamburger s okurkovou omáčkou
20 Min
Francouzské croissanty
12 Std.