Veganské sýrové fondue

Veganské sýrové fondue

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 30min.
2 porce

Suroviny

  • 160 gramů cibule napůl
  • 2 stroužky česneku
  • 150 gramů bílého vína (viz Tip)
  • 100 gramů vody
  • 300 gramů brambor oloupaných, na kousky (2–3 cm)
  • 80 gramů ořechového másla např. z kešu ořechů
  • 50 gramů rostlinného mléka (viz Tip)
  • ½ - 1 rovná čajová lžička granulované cibule
  • 1 čajová lžička hořčice
  • 35 gramů citrónové šťávy
  • 2 ½ rovné čajové lžičky soli
  • ¼ čajové lžičky kurkumy
  • 2 polévkové lžíce tapiokového škrobu (viz Tip)
  • 2 ½ polévkové lžíce lahůdkového droždí
  • 10 polévkových lžic rostlinného mléka
  • 500 gramů toustového chleba na kostičky

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 2117 mg
Protein 31 g
Kalorie 4810 kJ / 1148 kcal
Tuk 30 g
Vláknina 16.9 g
Nasycený tuk 3.8 g
Sacharidy 174 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...