Veganské sýrové fondue
TM6 TM5

Veganské sýrové fondue

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 160 gramů cibule, napůl
  • 2 stroužky česneku
  • 150 gramů bílého vína (viz Tip)
  • 100 gramů vody
  • 300 gramů brambor, oloupaných, na kousky (2–3 cm)
  • 80 gramů ořechového másla, např. z kešu ořechů
  • 50 gramů rostlinného mléka (viz Tip)
  • ½ - 1 rovná čajová lžička granulované cibule
  • 1 čajová lžička hořčice
  • 35 gramů citrónové šťávy
  • 2 ½ rovné čajové lžičky soli
  • ¼ čajové lžičky kurkumy
  • 2 polévkové lžíce tapiokového škrobu (viz Tip)
  • 2 ½ polévkové lžíce lahůdkového droždí
  • 10 polévkových lžic rostlinného mléka
  • 500 gramů toustového chleba, na kostičky

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
4810 kJ / 1148 kcal
Protein
31 g
Sacharidy
174 g
Tuk
30 g
Nasycený tuk
3.8 g
Vláknina
16.9 g
Sodík
2117 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty