Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 červené cibule (cca150 gramů), napůl
- 220 gramů cukru
- 125 gramů červeného vinného octa
- 185 gramů vody
- 4 stonky čerstvého rozmarýnu (cca 10 cm dlouhé, otrhaného)
- 1 skořice, celá
- 10 kuliček černého pepře
-
1
bobkový list, čerstvý
nebo 1 bobkový list, sušený - ¼ čajové lžičky nastrouhaného muškátového oříšku
- 340 gramů sušených brusinek
- 2 špetky soli
- 2 špetky mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 zavařovací sklenici
- Kalorie
- 3922 kJ / 936 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 227 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 15.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Olivová tapenáda
5min
Palak Paneer
45min
Červená thajská kari pasta
15 dk
Chutney z červené cibule
1 godz. 10 min
Focaccia verde
2h 20 min
Mléčná čokoláda
6 Std. 10 Min
Zázvorovo-medové dortíky s plátkem mandarinky
1u.
Indický sýr panýr (Paneer)
4 godz. 5 min
Pyré z mrkve, dýně a zázvoru
25 dk
Pesto s mákem a chilli
10 Min
Červené pesto
5min
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2 godz. 5 min