Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 červené cibule (cca150 gramů), napůl
- 220 gramů cukru
- 125 gramů červeného vinného octa
- 185 gramů vody
- 4 stonky čerstvého rozmarýnu (cca 10 cm dlouhé, otrhaného)
- 1 skořice, celá
- 10 kuliček černého pepře
-
1
bobkový list, čerstvý
nebo 1 bobkový list, sušený - ¼ čajové lžičky nastrouhaného muškátového oříšku
- 340 gramů sušených brusinek
- 2 špetky soli
- 2 špetky mletého černého pepře
- Nutriční hodnoty
- na 1 zavařovací sklenici
- Kalorie
- 3922 kJ / 936 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 227 g
- Tuk
- 3 g
- Vláknina
- 15.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Palačinky se žampióny a sójovou smetanou (bez laktózy)
2 Std. 5 Min
Hrušky v červeném víně
3h 20 min
Dýňový salát s rukolou a kuličkami labneh
13h 30min
Citrónový sorbet se zeleným čajem
6h 15 min
Sezamové pesto
10 min
Kopřivové placky s ovčím sýrem
Keine Bewertungen
Nakládané ředkvičky, bylinková emulze a pohankové chipsy
Keine Bewertungen
Makadamové pesto s bazalkou a limetkou
Keine Bewertungen
Indická hořčice
15 Min
Domácí bylinkové pomazánkové máslo
15 Min
Brusinkové čatní
25min
Pralinky se slaným karamelem
2 godz. 15 min