Je potřeba použít Kryt mixovacích nožů.

K přípravě tohoto receptu potřebujete Kryt mixovacích nožů. Zjistit více

Stracotto di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta con piselli e polenta
TM6

Stracotto di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta con piselli e polenta

3.5 (43 hodnocení)

Suroviny

Polenta

  • 400 g di farina di mais bramata
  • 1600 g di acqua
  • 10 g di sale grosso
  • 15 g di olio extravergine di oliva
    nebo 25 g di burro

Stracotto

  • 30 g di gambo di sedano a pezzi
  • 70 g di carota, pelata e a pezzi
  • 150 g di cipolla in quarti
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di acqua
  • 5 g di dado per brodo di carne
  • 15 g di concentrato di pomodoro
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 foglia di alloro fresca, lavata
  • 700 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi (3x3 cm) (preferibilmente taglio reale)
  • 300 g di piselli surgelati

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
4490.7 kJ / 1073.3 kcal
Protein
57.9 g
Sacharidy
84.4 g
Tuk
52.2 g
Nasycený tuk
18.6 g
Vláknina
9.4 g
Sodík
2436.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty