Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 40 g di pangrattato
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 130 g di pancetta affumicata a cubetti
- 200 g di zucchine a tocchetti (1 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaio di aceto
Pollo
- 1 petto di pollo (circa 700 g)
- 3 pizzichi di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 20 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3216.3 kJ / 768.2 kcal
- Protein
- 72 g
- Sacharidy
- 9.5 g
- Tuk
- 47.9 g
- Nasycený tuk
- 15.7 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 1968.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8h
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1j 30 menit
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2j
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5h 10 min
Tacchino tonnato sottovuoto
2h 40 min
Calamaro ripieno sottovuoto con salsa zafferano
1j
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1 Std. 45 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 godz. 20 min
Vitello tonnato sottovuoto
5h