Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 - 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 8 medaglioni di vitello (80-100 g ciascuno, 3,5 cm di spessore)
- 1 cucchiaio di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1204 kJ / 287 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 135 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sovracosce di pollo sottovuoto
1h 35min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1h 30min
Patate Sottovuoto
2h
Filetto di manzo sottovuoto con purè di patate dolci e salsa al Marsala
2u. 20min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2h
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2u. 20min
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2h 30min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3 Std.
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3 Std. 30 Min
Pollo speziato sottovuoto
1h 50 min.
Filetto di maiale bardato con pancetta sottovuoto
1h 45min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2u. 20min