Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 - 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 8 medaglioni di vitello (80-100 g ciascuno, 3,5 cm di spessore)
- 1 cucchiaio di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1204 kJ / 287 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 135 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1 godz. 30 min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2óra 20p
Filetto di maiale con cime di rapa sottovuoto
2óra 30p
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3 godz. 30 min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2óra 20p
Filetto di manzo sottovuoto con purè di patate dolci e salsa al Marsala
2óra 20p
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5 Std. 10 Min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3h
Lonza di maiale sottovuoto con burro timo e radicchio rosso
2 godz.
Filetto di manzo con contorno di melanzane sottovuoto
2óra 30p
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2 godz.