Medaglioni di vitello sottovuoto

Medaglioni di vitello sottovuoto

4.8 15 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
4 porzioni

Suroviny

  • 1500 - 1600 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 8 medaglioni di vitello (80-100 g ciascuno, 3,5 cm di spessore)
  • 1 cucchiaio di burro

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 135 mg
Protein 34 g
Kalorie 1204 kJ / 287 kcal
Tuk 17 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 6 g
Sacharidy 0 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...