
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 - 1600 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 8 medaglioni di vitello (80-100 g ciascuno, 3,5 cm di spessore)
- 1 cucchiaio di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 287 kcal / 1204 kJ
- Protein
- 34 g
- Tuk
- 17 g
- Sacharidy
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 135 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2hod. 40min
Manzo sottovuoto con patate rosse e salsa bernese di (Lorenzo Biagiarelli)
1hod. 10min
Sovracosce di pollo sottovuoto
1hod. 35min
Filetto di manzo sottovuoto in salsa al vino
3hod.
Salmone sottovuoto con insalata di finocchi e mele
1hod. 20min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2hod. 20min
Pollo speziato sottovuoto
1hod. 50min
Tonno sottovuoto in salsa teriyaki
55min
Branzino sottovuoto al pepe rosa
1hod. 10min
Salmone sottovuoto alle erbe (per 2 persone)
1hod. 30min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2hod. 20min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2hod.