Sous-vide Pærer med kanelsaus

Sous-vide Pærer med kanelsaus

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 5min.
4 porsjoner

Suroviny

  • sukker
    120 g
  • vaniljeekstrakt, naturlig
    1 ts
  • kanel, malt
    1 ½ ts
  • williamspærer (faste) skrelte, delt i to, uten kjerner (se tips)
    4
  • vann (ca.), pass på at posene er helt dekket av vann (se tips)
    1400 g
  • sitronsaft (se tips)
    30 g
    1 ts askorbinsyre
  • mandel, flak, ristede til servering

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porsjon

Sodík 3 mg
Protein 2 g
Kalorie 1024 kJ / 244 kcal
Tuk 3 g
Vláknina 5.6 g
Nasycený tuk 0.3 g
Sacharidy 48 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše