Zařízení & příslušenství
Steak au Poivre
Příprava 20min.
Celkový 20min.
4 portions
Suroviny
-
whole black peppercorns1 oz
-
filet mignons (approx. 5 oz ea.)4
-
liquid beef stock2 oz
-
brandy1 ½ oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
unsalted butter diced1 ½ oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
sea salt or to taste1 pinch
-
salad to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
217.4 mg
Protein
69.1 g
Kalorie
4072.7 kJ /
973.4 kcal
Tuk
71.4 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
30.7 g
Sacharidy
5.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Korean Fried Chicken
3hod. 10min.
Carnitas
50min.
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min.
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35min.
Plum Clafoutis
1hod. 15min.
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min.
Chicken Meatballs in Marinara Sauce
30hod.
Chicken Mole Verde
1hod. 5min.
Stuffed Chicken and Glazed Potatoes
1hod. 30min.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min.
Paella
30min.
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4hod. 20min.