Zařízení & příslušenství
Steak au Poivre
Příprava 20min.
Celkový 20min.
4 portions
Suroviny
-
whole black peppercorns1 oz
-
filet mignons (approx. 5 oz ea.)4
-
liquid beef stock2 oz
-
brandy1 ½ oz
-
heavy whipping cream2 oz
-
unsalted butter diced1 ½ oz
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
sea salt or to taste1 pinch
-
salad to serve
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
217.4 mg
Protein
69.1 g
Kalorie
4072.7 kJ /
973.4 kcal
Tuk
71.4 g
Vláknina
1.9 g
Nasycený tuk
30.7 g
Sacharidy
5.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1hod.
Baked Pork Tenderloin with Rice
1hod. 20min.
Shrimp Scampi
40min.
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min.
Chicken Drumettes with Beer Sauce
55min.
Lemon Garlic Salmon
2hod. 20min.
Tomato Crusted Salmon with Rice
30min.
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min.
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13hod. 20min.
Grilled Sirloin Steaks with French Potato Salad
45min.
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1hod. 15min.
Philly Cheesesteak
50min.