Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1570 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
-
5
g di malto d'orzo
nebo 5 g di zucchero - olio extravergine di oliva q.b.
- 100 g di farina di mais finissima + q.b.
- 200 g di farina integrale
- 200 g di farina di segale integrale
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1000 g
- Kalorie
- 6892 kJ / 1647 kcal
- Protein
- 57.1 g
- Sacharidy
- 351.7 g
- Tuk
- 11.1 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 49.2 g
- Sodík
- 3945.1 mg
Alternativní recepty
Knäckebrot (pane croccante svedese)
1h
Cornetto di Matera
4h 30min
Focaccia alla curcuma
3 godz. 30 min
Biscotti e cucchiaini per caffè
2h 30min
Pane integrale con fichi e noci
4h 30min
Cracker al farro
2 Std.
Pane croccante di grano saraceno e semi
1 Std. 30 Min
Pane per la colazione con frutta secca
3 Std.
Pagnotta rustica
3 Std.
Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)
25 Std.
Pane in cassetta pepe e curcuma
4 godz.
Impasto per pizza integrale
2 Std.