Kompatibilní verze
Focaccia ai semi di lino con salmone, funghi e rucola
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 albumi
- 25 g di semi di lino
- 130 g di Emmental, a pezzi
- 2 tuorli d'uovo
- 100 g di quark
- ¾ cucchiaino di sale
- 5 pizzichi di pepe macinato
- 100 g di panna acida (30% di grassi)
- 15 g di crema di rafano
- 50 g di salmone affumicato a pezzi di 2-3 cm
- 50 g di funghi freschi, a fette sottili
- ½ mazzetto di aneto fresco, senza gambi
- 20 g di rucola
- 2 cucchiaini di succo di limone, spremuto fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2431.5 kJ / 581.2 kcal
- Protein
- 37.4 g
- Sacharidy
- 13.5 g
- Tuk
- 42.7 g
- Nasycený tuk
- 20.5 g
- Vláknina
- 4.2 g
- Sodík
- 1146.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Burrito di carne
1h 30min
Maionese all'avocado
15min
Hummus al riciclo di verdure
10 Min
Latte matcha al cocco e caramello
1 Std. 45 Min
Tramezzino di segale con avocado e uova
3h 30min
Tagliata di manzo marinata al caffè e salsa ai frutti rossi
4h 30min
Insalata di indivia con datteri e arance
25 Min
Cheesecake al Varoma
3ωρ.
Uova alla turca con yogurt greco e insalata verde
30 Min
Petto di tacchino, insalata di verdure e maionese al chimichurri
25 Std.
Burger di gamberi
30 Min
Cracker al farro
2 Std.