Focaccia ai semi di lino con salmone, funghi e rucola

Focaccia ai semi di lino con salmone, funghi e rucola

4.7 3 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
2 porzioni

Suroviny

  • 2 albumi
  • 25 g di semi di lino
  • 130 g Emmental a pezzi
  • 2 tuorli d'uovo
  • 100 g di quark
  • ¾ cucchiaino di sale
  • 5 pizzichi di pepe macinato
  • 100 g di panna acida (30% di grassi)
  • 15 g di crema di rafano
  • 50 g di salmone affumicato a pezzi di 2-3 cm
  • 50 g di funghi freschi a fette sottili
  • ½ mazzetto di aneto fresco senza gambi
  • 20 g di rucola
  • 2 cucchiaini di succo di limone, spremuto fresco

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1146.7 mg
Protein 37.4 g
Kalorie 2431.5 kJ / 581.2 kcal
Tuk 42.7 g
Vláknina 4.2 g
Nasycený tuk 20.5 g
Sacharidy 13.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...