Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di patate pelate (peso netto)
- 500 g di acqua
- 2 pomodori secchi sott'olio
- 1 cucchiaino di capperi sotto sale, sciacquati ed asciugati
- 1 peperoncino secco dolce o piccante, a piacere
- 1 spicchio di aglio
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 80 g di olive taggiasche denocciolate
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pomodorini ciliegia o datterini, a metà
- 120 g di polpo precotto, carpaccio (vedere consigli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1494.8 kJ / 357.3 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 31.4 g
- Tuk
- 22.1 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 4.4 g
- Sodík
- 66.8 mg
Alternativní recepty
Focaccia patate e rosmarino (TM6)
1h
Polpo alla Luciana
1 Std. 30 Min
Ravioli di magro con salsa di caprino alla menta
1 Std. 30 Min
Sformatini patate e porri
55 Min
Cocktail di gamberi (TM6)
1 Std. 30 Min
Budino alle pere con salsa al caramello
3 godz. 30 min
Occhi del diavolo
40min
Melanzane alla messinese
30min
Carpaccio di roastbeef, insalata riccia e bietole
2 Std.
Roastbeef speziato con purè di pomodori secchi e salsa al vino rosso
14h 30min
Crescia alla maceratese
3 Std.
Hummus ai pomodorini
1h