Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di indivia belga
- 20 g di zenzero candito
- 40 g di noci pecan
- 150 g di gambo di sedano, a pezzi (5 mm)
- 100 g di mela, qualsiasi tipo, senza torsolo, in quarti
- 1 peperone rosso (circa 150 g), senza semi, a pezzi
- 30 g di maionese
- 2 cucchiaini di scorza di limone tritata
- 40 g di succo di limone, spremuto fresco
- 1 cucchiaino di miele
- 1 cucchiaio di timo fresco, solo le foglioline
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 melagrana, i chicchi
- 10 g di erbe aromatiche, a piacere, le foglioline
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 565.1 kJ / 135.1 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 18.3 g
- Tuk
- 7.2 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 5.6 g
- Sodík
- 333.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bicchierini mimosa salati
2h
Datteri farciti al mascarpone con melagrana e arancia
1h
Trofie fredde con pesto di avocado
30 Min
Cocottine di fave
40min
Bicchierini tricolore
3sa 30 dk
Patate dolci ripiene di lenticchie piccanti, maionese alla banana e coleslaw
50 min
Millefoglie di mele con crema di valeriana e noci
15min
Bignè con crema di verdure e coulis di peperoni
2h
Gratin di patate e sedano rapa con Emmental
1 Std. 10 Min
Lasagnette di zucca e cavolo riccio
40min
Gazpacho alle pesche e cipolla rossa di Tropea
1 Std. 10 Min
Lasagna di zucchine al pesto
50 min