Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di farina manitoba
- 410 g di acqua
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 25 g di lievito di birra fresco
- 1 pizzico di zucchero
- 2 cucchiaino di sale
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2 cm)
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 200 g di ceci bianchi in scatola
- 15 g di succo di limone
- 20 g di semi di sesamo, tostati
- ½ cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- 100 g di broccoli in piccole cimette
- 60 g di carota, a fette sottili
- 60 g di peperone rosso a fette (0,5 cm x 3-4 cm)
- 60 g di mais dolce in scatola
- 100 g di pomodorini gialli, a fette
- 100 g di melanzana, utilizzando principalmente la buccia
- 100 g di zucchina, utilizzando principalmente la buccia
- 60 g di cipolla rossa, affettata
- 3 - 4 pizzichi di pepe nero macinato (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 16076.5 kJ / 3842.4 kcal
- Protein
- 115.1 g
- Sacharidy
- 578.4 g
- Tuk
- 121.1 g
- Nasycený tuk
- 21.5 g
- Vláknina
- 53.1 g
- Sodík
- 3485.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane alle noci al Varoma
3h 30min
Rotolo di frittata
45 Min
Insalata di cous cous carote, ceci e curry
20 min
Focaccia alle cipolle
2h 40 min
Crostata salata alla bieta rossa (senza lattosio)
1j
Paninetti soffici allo yogurt
1h 50min
Focaccia alla curcuma
3h 30min
Crema di lenticchie e pomodori secchi
15min
Focaccia morbida
4 Std.
Gnocchi di polenta con ragù di verdure
1j
Pane alla zucca con uvetta
19h
Pane alla zucca e mandorle
5h