Kompatibilní verze
Verdure a Cottura Lenta con sorgo e pesto di pomodori secchi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto di pomodori secchi
- 60 g di anacardi non salate
- ½ spicchio di aglio
- 150 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 5 foglie di basilico fresche, lavate
- 30 g di olive taggiasche denocciolate
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Verdure
- 250 g di polpa di zucca a tocchi (1x3x6 cm)
- 1300 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 200 g di carote, pelate e a bastoncini (1 cm)
- 150 g di cipolle in quarti
Sorgo
- ½ cucchiaino di sale
- 250 g di sorgo, ammollato in acqua per 2 ore e sciacquato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1800.4 kJ / 430.3 kcal
- Protein
- 10.4 g
- Sacharidy
- 53.2 g
- Tuk
- 21.3 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 7.3 g
- Sodík
- 656 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ceci a Cottura Lenta
14sa 40 dk
Cannellini a Cottura Lenta
14sa 40 dk
Carbonara vegetariana
30 Min
Insalata di riso basmati con frutta e verdura
30 Min
Insalata di cicerchie, ravanelli e vinaigrette alla senape
40min
Insalata di riso integrale
55 Min
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15h 30min
Lenticchie al curry e zucca al vapore
1 godz. 15 min
Minestra di piselli spezzati a Cottura Lenta con quenelle di caprino
4 godz. 30 min
Cremoso alla soia (con fermenti per yogurt )
10h 30min
Cremoso di soia alla vaniglia (con fermenti per yogurt)
10h 15min
Verdure miste insaporite per zuppe e stufati
25min