Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masové kuličky
- 350 gramů vepřových kotlet, na kostky (3 x 3 cm), namrazených v mrazničce po dobu 30 minut
- 1 stroužek česneku
-
50
gramů jarní cibulky, na kousky (2 cm)
nebo 50 gramů šalotky, napůl - 90 gramů mrkve, na kousky (2 cm)
- 3 stonky koriandru, čerstvého
- 10 gramů sezamového oleje
- 1 vejce
- 1 polévková lžíce koření pěti vůní
- 1 polévková lžíce sójové omáčky
- 1 - 2 špetky chilli, mletého (volitelně)
- 3 špetky soli
- 3 špetky pepře, černého, mletého
Zelenina a čínské nudle
- 1000 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička kuřecí dochucovací pasty, domácí
nebo 1 kostka kuřecího bujónu (pro 0,5 l vody) - 100 gramů mrkve, na kolečka
- 100 gramů cukety, na kolečka
- 100 gramů papriky, červené, na proužky
- 50 gramů konzervovaných bambusových výhonků, sterilovaných, odkapaných
- 3 balíčky čínských nudlí pšeničných
- 4 snítky pažitky, nasekané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2263 kJ / 537 kcal
- Protein
- 29.8 g
- Sacharidy
- 60.3 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chléb se sýrem a bylinkami
2 Std. 45 Min
Listový koláč s romanescem a modrým sýrem
1h 10min
Polévka ze žluté čočky s masovými kuličkami a dezert Solero
40 Min
Vanilková omáčka (Crème anglaise)
Žádné hodnocení
Krémové špaldové těstoviny s chřestem a jahodami
Žádné hodnocení
Pikantní jarní vejce ve slaninovém kabátku
40 Min
Vepřová terina se sušeným ovocem
Žádné hodnocení
Koláč s krupicovým pudingem a angreštem
1 Std. 40 Min
Hovězí na tamarindu s rýží
1 Std.
Plněný lilek po orientálsku
1h 20min
Plněné nové brambory s rozmarýnem
Žádné hodnocení
White Delight (Bílé potěšení)
15 min.