
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů čedaru na kousky (2 cm)
- 1 mrkev na kousky (3 cm)
- 2 jarní cibulky na kousky (3 cm)
- 500 gramů čerstvého sýra
- 2 čajové lžičky dijonské hořčice
- 1 stroužek česneku prolisovaný
- ½ čajové lžičky mleté papriky
- 1 - 1 ½ čajové lžičky soli podle chuti
- 2 špetky mletého černého pepře
- 1 svazek čerstvé petržele
- 1 balíček slaných krekrů
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 360.2 kcal / 1490.7 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 31.8 g
- Sacharidy
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zeleninové smoothie
15min
Miso marináda
10min
Espresso tonic
5min
Carpaccio z červené řepy s burattou (s krytem mixovacích nožů 2v1)
1hod. 30min
Orientální bramborový salát
2hod.
Salát z červeného zelí a hrušek s koriandrem
5min
Zázvorovo-medové dortíky s plátkem mandarinky
1hod.
Chřestová polévka s rukolou a bazalkou
40min
Okurková polévka s krevetovým špízem
35min
Krůtí roláda plněná pestem z červené řepy
2hod. 30min
Tomatová polévka s bazalkovým pestem
45min
Brokolicový salát
10min