Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů čedaru, na kousky (2 cm)
- 1 mrkev, na kousky (3 cm)
- 2 jarní cibulky, na kousky (3 cm)
- 500 gramů čerstvého sýra
- 2 čajové lžičky dijonské hořčice
- 1 stroužek česneku, prolisovaný
- ½ čajové lžičky mleté papriky
- 1 - 1 ½ čajové lžičky soli, podle chuti
- 2 špetky mletého černého pepře
- 1 svazek čerstvé petržele
- 1 balíček slaných krekrů
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1490.7 kJ / 360.2 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 4.3 g
- Tuk
- 31.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Restované jablko (200 gramů)
15min
Salát pro tvorbu kolagenu
40min
Mandlová zmrzlina s ovocnou omáčkou
Žádné hodnocení
Chilli čokoládová zmrzlina s whiskey sirupem
14 Std. 20 Min
Studená okurková polévka s bílým jogurtem a avokádem
40min
Terina z rajčat
25 Std. 20 Min
Křehký koláč s uzeným lososem a pórkem
1 Std. 10 Min
Pohárky s překvapením
2h 15 min.
Kyselý melounovo okurkový mocktail
10min
Lutika
1h 20min
Panna cotta dort s jahodami
6h 30min
Obláčková pečená vejce
20min