Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 stonek čerstvé citrónové trávy, na proužky (1 cm )
- 1 červená chilli paprika, čerstvá, bez semínek
- 2 stroužky česneku
- 2 jarní cibulky, na kousky
- 3 stonky čerstvého koriandru
- 200 gramů žampiónů, napůl
- ½ čajové lžičky soli
-
400
gramů mletého vepřového masa
nebo 400 gramů mletého masa, míchaného, vepřového a hovězího - 1 polévková lžíce rybí omáčky (10 gramů)
- olej na smažení
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1337 kJ / 320 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jelení se šípkovou omáčkou
1h 20min
Čokoládový dort v páře se šlehačkou
1 Std. 10 Min
Spaghettini s omáčkou ze slávek a srdcovek
1 Std. 5 Min
Rybí hamburger s okurkovou omáčkou
20 Min
Kuřecí chilli salát s citrusy
27 min
Drůbeží klobása
3h 30min
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Žádné hodnocení
Vepřový Wellington s hráškovou náplní a přelivem ze šumivého vína
1 Std. 15 Min
Cajunské krevety na salátovém lůžku s ananasovou salsou
25min
Vejce na páře á la flamenca
25min
Hovězí na červeném víně s anglickou slaninou
2 Std. 20 Min
Kuřecí stehna v teriyaki marinádě
2h 5min