Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 stonek čerstvé citrónové trávy, na proužky (1 cm )
- 1 červená chilli paprika, čerstvá, bez semínek
- 2 stroužky česneku
- 2 jarní cibulky, na kousky
- 3 stonky čerstvého koriandru
- 200 gramů žampiónů, napůl
- ½ čajové lžičky soli
-
400
gramů mletého vepřového masa
nebo 400 gramů mletého masa, míchaného, vepřového a hovězího - 1 polévková lžíce rybí omáčky (10 gramů)
- olej na smažení
- Nutriční hodnoty
- na 1 kus
- Kalorie
- 1337 kJ / 320 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pečicí směs na ořechovo-rajčatový chléb
Žádné hodnocení
Pikantní hovězí s citrónovou fetou
30 Min
Marocké jehněcí kuličky s plackami batbout
Žádné hodnocení
Rýžová zmrzlina s mandlovým likérem a jahodami
Žádné hodnocení
Krevetový vývar v thajském stylu a pikantní jablka
1h 15min
Pomerančový dort s tropickým ovocem
2h 40 min
Thajská polévka s krevetami
30 Min
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45min
Hovězí hamburger se sýrovým srdcem
45min
Kvašáková polévka se zakysanou smetanou
30 Min
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45min
Kachní prsa s ostružinovou omáčkou a celerovým pyré
40 min