Zařízení & příslušenství
Ruský bramborový salát
Příprava 20min.
Celkový 50min.
8 porcí
Suroviny
Majonéza
-
170 gramů slunečnicového oleje
-
1 vejce
-
20 gramů citrónové šťávy
-
1 čajová lžička soli
-
¼ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
-
2 čajové lžičky hořčice
-
70 gramů nakládaných okurek napůl
-
8 - 12 nakládaných kaparů (volitelně)
Ruský salát
-
700 gramů vody
-
20 gramů octa
-
1 polévková lžíce soli
-
300 gramů zeleného hrášku, čerstvého nebo mraženého
-
400 gramů brambor, salátových na kostičky (1 cm)
-
300 gramů mrkve na kostičky (1 cm)
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
5 g
Kalorie
1169 kJ /
279 kcal
Tuk
22 g
Vláknina
5 g
Sacharidy
15 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Saláty, co zasytí
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Těstoviny v rajčatovo-bylinkové omáčce s masovými kuličkami
1hod. 10min.
Okurkový salát s mortadellou
10min.
Hráškovo-mrkvová polévka
1hod.
Soté se žampiony, cuketou a sušenou šunkou
25min.
Kapustové závitky s kuřecím masem a mozzarellou
35min.
Zelný hrnec s vepřovým masem
50min.
Tyrolské knedlíky s čočkou
50min.
Brambory na středozemní způsob
2hod. 30min.
Věnec s olivami, slaninou a čedarem bez lepku
1hod. 10min.
Fazole ve smetanové omáčce, podávané v chlebu
10hod. 50min.
Penne v rajčatovo-amarantové omáčce - z jednoho hrnce
30min.
Kapusta plněná žampióny s hříbkovou omáčkou (golabki)
1hod. 30min.