Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Majonéza
- 170 gramů slunečnicového oleje
- 1 vejce
- 20 gramů citrónové šťávy
- 1 čajová lžička soli
- ¼ čajové lžičky čerstvě umletého pepře
- 2 čajové lžičky hořčice
- 70 gramů nakládaných okurek, napůl
- 8 - 12 nakládaných kaparů (volitelně)
Ruský salát
- 700 gramů vody
- 20 gramů octa
- 1 polévková lžíce soli
- 300 gramů zeleného hrášku, čerstvého nebo mraženého
- 400 gramů brambor, salátových, na kostičky (1 cm)
- 300 gramů mrkve, na kostičky (1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1169 kJ / 279 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pikantní sicilské špagety
30 min
Paprikový guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem
1h 25min
Gnocchi s krevetovo-pórkovou omáčkou
25 Min
Noky s kyselým zelím
50 min
Vánoční bramborový salát
45 min
Fazolové pyré
15 min
Sticky Gochujang marináda na kuřecí křidélka
Žádné hodnocení
Salát z nových brambor, chřestu a vajec s koprovým pestem
40 min
Zapečené těstoviny s játrovým sýrem a sázeným vejcem
1h 25min
Mořský vlk s kadeřávkem a bílými fazolemi
30 min
Ovar s křenem
2h 15 min
Jarní polévka s bylinkovými kostkami
40 min