Zařízení & příslušenství
蒜焖黄鳝
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 人份
Suroviny
-
蒜头120 克
-
干辣椒 切段3 支
-
油30 克
-
黄鳝 洗净,切段600 克
-
料酒50 克
-
生抽25 克
-
老抽25 克
-
糖25 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
19.8 g
Kalorie
801 kJ /
191 kcal
Tuk
6.5 g
Vláknina
0.6 g
Sacharidy
13.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
饗食弄堂
66 recepty/-ů
Čína
Čína