Zařízení & příslušenství
雪菜蒸小黄鱼
Příprava 20min.
Celkový 40min.
2 人份
Suroviny
-
小黄鱼 约三条250 克
-
油15 克
-
新鲜冬笋 切丝30 克
-
雪菜 切末60 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
盐¼ 茶匙
-
葱 切段1 支
-
料酒2 茶匙
-
水 蒸煮用500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
23.5 g
Kalorie
881 kJ /
210.5 kcal
Tuk
11.8 g
Vláknina
2.7 g
Sacharidy
1.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
品味江南
69 recepty/-ů
Čína
Čína