
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 克 小黄鱼 ,约三条
- 15 克 油
- 30 克 新鲜冬笋 ,切丝
- 60 克 雪菜 ,切末
- 1 小撮 白胡椒粉
- ¼ 茶匙 盐
- 1 支 葱 ,切段
- 2 茶匙 料酒
- 500 克 水 ,蒸煮用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 210.5 kcal / 881 kJ
- Protein
- 23.5 g
- Tuk
- 11.8 g
- Sacharidy
- 1.3 g
- Vláknina
- 2.7 g