雪菜蒸小黄鱼
TM5 TM6

雪菜蒸小黄鱼

4.6 (8 hodnocení)

Suroviny

  • 250 克 小黄鱼 ,约三条
  • 15 克 油
  • 30 克 新鲜冬笋 ,切丝
  • 60 克 雪菜 ,切末
  • 1 小撮 白胡椒粉
  • ¼ 茶匙 盐
  • 1 支 葱 ,切段
  • 2 茶匙 料酒
  • 500 克 水 ,蒸煮用

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
881 kJ / 210.5 kcal
Protein
23.5 g
Sacharidy
1.3 g
Tuk
11.8 g
Vláknina
2.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty