Zařízení & příslušenství
炝虾
Příprava 30min.
Celkový 35min.
3 人份
Suroviny
-
姜20 克
-
蒜头30 克
-
生抽60 克
-
醋50 克
-
糖120 克
-
麻油15 克
-
白酒 52°以上150 克
-
红腐乳汁4 汤匙
-
新鲜的虾 河虾,洗净300 克
-
香菜 切碎20 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
19.7 g
Kalorie
2180 kJ /
521 kcal
Tuk
8.6 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
45.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
品味江南
69 recepty/-ů
Čína
Čína