Panna Cotta cu piersici și sirop de cimbru

Panna Cotta cu piersici și sirop de cimbru

4.5 2 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 6hod. 15min.
6 porții

Suroviny

Panna Cotta
  • frișcă lichidă, 30-40% grăsime
    250 g
  • iaurt simplu
    250 g
  • zahăr
    60 g
  • foi de gelatină
    4
  • lichior de migdale (ex. Amaretto)
    30 g
Topping de piersici
  • zeamă de lămâie după gust
    15 - 20 g
  • zahăr brun moale
    30 g
  • cimbru proaspăt doar frunzele
    2 fire
  • piersică descojită, fără sâmbure, feliată
    1
    200 g piersici, feliate, la conservă, scurse

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porție

Protein 4.3 g
Kalorie 1139 kJ / 272 kcal
Tuk 18.6 g
Sacharidy 21.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...