章鱼烧肉

章鱼烧肉

4.7 15 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 人份

Suroviny

  • 切片
    10 克
  • 新鲜章鱼 洗净去内脏,切块
    400 克
    400 克 中等大小的墨鱼, 洗净去内脏,切块
  • 料酒
    100 克
  • 五花肉 切块,5x5厘米
    350 克
  • 冰糖
    50 克
  • 生抽
    25 克
  • 老抽
    15 克
  • 50 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 28 g
Kalorie 1991 kJ / 476 kcal
Tuk 30.4 g
Vláknina 0.1 g
Sacharidy 20.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...