
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 克 姜 切片
-
400
克 新鲜章鱼 洗净去内脏,切块
nebo 400 克 中等大小的墨鱼 洗净去内脏,切块 - 100 克 料酒
- 350 克 五花肉 切块,5x5厘米
- 50 克 冰糖
- 25 克 生抽
- 15 克 老抽
- 50 克 水
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 476 kcal / 1991 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 30.4 g
- Sacharidy
- 20.4 g
- Vláknina
- 0.1 g