Zařízení & příslušenství
章鱼烧肉
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 人份
Suroviny
-
姜 切片10 克
-
400 克 中等大小的墨鱼, 洗净去内脏,切块新鲜章鱼 洗净去内脏,切块400 克
-
料酒100 克
-
五花肉 切块,5x5厘米350 克
-
冰糖50 克
-
生抽25 克
-
老抽15 克
-
水50 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
28 g
Kalorie
1991 kJ /
476 kcal
Tuk
30.4 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
20.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
饗食弄堂
66 recepty/-ů
Čína
Čína