Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 fileuri de somon proaspăt, cu piele, fără oase (aprox. 135 g fiecare)
- sare de mare, fină
- 2 fire pătrunjel proaspăt
-
2
fire mărar proaspăt
nebo 2 fire cimbru proaspăt - 2 bucăți coajă de lămâie
- 2 linguri ulei de măsline
- 1800 g apă
- Nutriční hodnoty
- na 1 porție
- Kalorie
- 1689 kJ / 407 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 0 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Sodík
- 248 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gazpacho de sfeclă aurie
Žádné hodnocení
Varză și costițe gătite lent
12 Std. 20 Min
Supă de pui Pho, gătită lent
5 Std. 20 Min
Cuburi rumenite de carne de vită (Mediu)
15 Min
Supă de pui și legume
1h 30min
Tocană de legume tex-mex
1h 15min
Fulgi de ovăz cu compot de corcodușe
Žádné hodnocení
Tocăniță de pui și arpacaș
50min
Unt cu căpșune și cimbru
Žádné hodnocení
Sarmale
1j 50 menit
Cartofi noi gătiți la aburi, cu ierburi aromate și usturoi
50min
Obraji de porc sous-vide
8 godz. 30 min