Kompatibilní verze
Focaccia au romarin et tapenade d'olives violettes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La focaccia
- 300 g d'eau minérale
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 350 g de farine de blé T45
- 8 g de sel
- 20 g d'huile d'olive
La tapenade
- 150 g d'olives kalamata dénoyautées
- 20 g de câpres en saumure
- 40 g d'huile d'olive
- 1 gousse d'ail
-
2
branches de marjolaine fraîche, effeuillées
nebo 2 branches de thym frais, effeuillées - du sel
- du poivre moulu
L'émulsion
- 35 g d'huile d'olive
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 15 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1315 kJ / 314 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Brioche des rois
6óra 35p
Cake au citron
1 godz. 50 min
Granité au citron
3h 10min
Madeleines au miel et à la fleur d’oranger
6h 25min
Mouna à l'orange, citron et fleur d'oranger
5sa 35 dk
Bretzels allemands
2h 15min
Beignets de courgette à la grecque (Kolokithokeftedes)
45min
Focaccia italienne
5h 10min
Navettes à la fleur d'oranger
1 Std. 35 Min
Pain à l'ail et au thym
2 Std. 20 Min
Gressins au sésame et citron, houmous de lentilles corail
2h 45min
Gressins italiens
1h 55min