Kompatibilní verze
Focaccia au romarin et tapenade d'olives violettes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La focaccia
- 300 g d'eau minérale
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 350 g de farine de blé T45
- 8 g de sel
- 20 g d'huile d'olive
La tapenade
- 150 g d'olives kalamata dénoyautées
- 20 g de câpres en saumure
- 40 g d'huile d'olive
- 1 gousse d'ail
-
2
branches de marjolaine fraîche, effeuillées
nebo 2 branches de thym frais, effeuillées - du sel
- du poivre moulu
L'émulsion
- 35 g d'huile d'olive
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 15 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1315 kJ / 314 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Pâte à pizza italienne
2sa 5 dk
Pitas aux céréales avec légumes et houmous pour booster la peau
1 Std. 45 Min
Focaccia italienne
5 Std. 10 Min
Fougasse au jambon, tomates et mozzarella
2 Std. 35 Min
Sauce au piment doux
40 Min
Soupe persane au yaourt, brochette vapeur de poulet mariné
1h 50 min
Tarte citron vert, basilic et estragon
12h 40min
Petits pains au lait et sucre perlé
3 Std. 25 Min
Focaccia sauge et pommes de terre
2 Std. 50 Min
Ciabatta italienne
3h 40min
Pain aux cranberries, sarrasin et noisettes
6h 10 min
Pains à burgers américains
3 Std. 15 Min