Kompatibilní verze
Focaccia au romarin et tapenade d'olives violettes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La focaccia
- 300 g d'eau minérale
- 1 sachet de levure boulangère sèche
- 350 g de farine de blé T45
- 8 g de sel
- 20 g d'huile d'olive
La tapenade
- 150 g d'olives kalamata dénoyautées
- 20 g de câpres en saumure
- 40 g d'huile d'olive
- 1 gousse d'ail
-
2
branches de marjolaine fraîche, effeuillées
nebo 2 branches de thym frais, effeuillées - du sel
- du poivre moulu
L'émulsion
- 35 g d'huile d'olive
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 15 g d'eau
- 1 c. à café rase de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1315 kJ / 314 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Focaccia au blé complet, oignon et poivron
3sa 20 dk
Pain à l'ail et au thym
2 godz. 20 min
Pâte à raviolis asiatiques
1h
Longuets aux olives, chorizo et emmental
2h 45min
Crevettes en popcorn, aïoli végan et sauce cocktail
45 min
Focaccia au romarin et tomates séchées
1 Std. 50 Min
Beignets de courgette à la grecque (Kolokithokeftedes)
45 min
Focaccia italienne
5h 10min
Pitas grecques
2 godz. 55 min
Cake au citron
1 Std. 50 Min
Pâte à pizza italienne
2u. 5min
Cake marbré chocolat-pistache
1 godz. 30 min