
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de parmesan coupé en morceaux (3 cm)
- 1 échalote (env. 30 g)
- 40 g de beurre
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- 320 g de riz spécial risotto (Carnaroli, Arborio par ex.), 14-15 minutes de cuisson (voir "Conseil(s)")
- 60 g de vin blanc sec
- 720 g d'eau
-
1
cube de bouillon de volaille de viande ou de légumes
nebo 1 c. à café bombée de fond de viande maison ou de fond de légumes, - ½ - 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 433 kcal / 1812 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 63 g
- Vláknina
- 1.8 g
Alternativní recepty
Risotto aux champignons
30min
Risotto
55min
Risotto au citron, burrata et romarin
1hod. 10min
Riz pilaf aux courgettes, chèvre frais et menthe
25min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25min
Risotto courgette et bacon
35min
Risotto aux moules et chorizo
50min
Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes
1hod.
Polenta crémeuse au bleu et aux épinards
25min
Risotto milanais au safran
30min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45min
Velouté de potimarron au lard et aux châtaignes
35min