Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pizzadeeg
- 30 g extra vergine olijfolie en een beetje voor de grote kom
- 220 g water, op kamertemperatuur
- 1 tl kristalsuiker
-
20
g verse gist, verkruimeld
nebo 2 tl gedroogde gist, (8 g) - 400 g broodbloem
- 1 tl zout
Trim
- 100 g gele paprika, in vieren gesneden
- 100 g rode paprika, in vieren gesneden
- 80 g champignon de Paris, vers, steeltjes verwijderd (ongeveer 5-6 champignons)
- 120 g rode ui, verticaal doormidden gesneden (1 kleine ui)
- 100 g courgette, ongepeld en de uiteinden eraf gesneden (ongeveer ½ courgette)
- 200 g gehakte tomaten, uit blik
-
200
g mozzarella, geraspt
nebo 200 g kaas, geraspt, voor pizza - 2 - 3 snuifjes zout, aan te passen aan de smaak
- 2 - 3 snuifje gemalen peper, aan te passen aan de smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2496.5 kJ / 595.8 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Sacharidy
- 74.3 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 8.2 g
- Sodík
- 696.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sojabolognese
40 dk
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1sa 30 dk
Kimchi mac&cheese
50 dk
Gekruide lamstaart
40 dk
Griekse salade met gestoomde kip
Žádné hodnocení
Tomaat basilicum spread
5min
Mokka-pompoen frappuccino
20min
Herfstlimonade/Virgin sangria
35 Min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1sa
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Žádné hodnocení
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3u. 50min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Žádné hodnocení