Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g de cebolla
- 2 diente de ajo
- 40 g de aceite vegetal
-
1000
g de lomo de cerdo, en cubos de 5 cm
nebo 1000 g de pierna de cordero, sin hueso, o filete de cerdo, en cubos de 5 cm - 200 g de agua
- sal, al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, al gusto
- ½ cdita de comino en polvo
- 300 g de jitomate, en cuartos
-
3
chiles guajillo, remojados, desvenados
y sin semillas - 1 cda de concentrado de caldo de pollo
- Nutriční hodnoty
- na 4 porciones
- Kalorie
- 10643.2 kJ / 2543.8 kcal
- Protein
- 205.2 g
- Sacharidy
- 48.2 g
- Tuk
- 168.8 g
- Nasycený tuk
- 50 g
- Vláknina
- 15 g
- Sodík
- 637.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Entomatadas de pollo
40 Min
Pierna de cerdo a las hierbas
40 Min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35min
Machaca de camarón (Black Diamond)
30 min
Tostadas de rajas con pollo
40 Min
Lomo en salsa de cacahuate
15min
Pozolillo de elote tierno estilo Michoacán
1h 20 min
Salsa azteca
30 min
Lonches bañados tipo Gemma
55 min
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20 min
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30 min