Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g de cebolla
- 2 diente de ajo
- 40 g de aceite vegetal
-
1000
g de lomo de cerdo, en cubos de 5 cm
nebo 1000 g de pierna de cordero, sin hueso, o filete de cerdo, en cubos de 5 cm - 200 g de agua
- sal, al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, al gusto
- ½ cdita de comino en polvo
- 300 g de jitomate, en cuartos
-
3
chiles guajillo, remojados, desvenados
y sin semillas - 1 cda de concentrado de caldo de pollo
- Nutriční hodnoty
- na 4 porciones
- Kalorie
- 10643.2 kJ / 2543.8 kcal
- Protein
- 205.2 g
- Sacharidy
- 48.2 g
- Tuk
- 168.8 g
- Nasycený tuk
- 50 g
- Vláknina
- 15 g
- Sodík
- 637.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35 Min
Papitas negras
55 min
Adobo con carne
50 Min
Birria de res estilo Jalisco
1h 45 min
Pierna de cerdo a las hierbas
40 Min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Chicharrón prensado en salsa de chile guajillo
25 Min
Lonches bañados tipo Gemma
55 min
Marlin en escabeche estilo Sinaloa
20 Min
Frijoles puercos a mi manera
25 Min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min
Tiras de res con chicharrón en salsa de chile morita TM6 (Coahuila)
1 Std.