Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g de cebolla
- 2 diente de ajo
- 40 g de aceite vegetal
-
1000
g de lomo de cerdo, en cubos de 5 cm
nebo 1000 g de pierna de cordero, sin hueso, o filete de cerdo, en cubos de 5 cm - 200 g de agua
- sal, al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, al gusto
- ½ cdita de comino en polvo
- 300 g de jitomate, en cuartos
-
3
chiles guajillo, remojados, desvenados
y sin semillas - 1 cda de concentrado de caldo de pollo
- Nutriční hodnoty
- na 4 porciones
- Kalorie
- 10643.2 kJ / 2543.8 kcal
- Protein
- 205.2 g
- Sacharidy
- 48.2 g
- Tuk
- 168.8 g
- Nasycený tuk
- 50 g
- Vláknina
- 15 g
- Sodík
- 637.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bisteces a la mexicana
30min
Tinga de pollo TM6
30min
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1h 30min
Entomatadas de pollo
40min
Caldo de queso
40min
Espagueti rojo
20min
Chicharrón prensado en salsa de chile guajillo
25min
Adobo con carne
50min
Cerdo con calabazas y elote (Coahuila)
35min
Pierna de cerdo a las hierbas
40min
Papitas negras
55min