Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů červené řepy, vařené, na kousky
- 180 gramů hrušek, na kousky
- 30 gramů čerstvého zázvoru, oloupaného, na kousky
- 180 gramů mrkve, na kousky
- 15 gramů čerstvě vymačkané šťávy z limetky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 5.9 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 1.6 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 170 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rychlý chléb
50min
Krémová hrášková polévka
40min
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
45 Min
Cuketové lasagne s mletým masem
50min
Pečená zelenina s bramborovou kaší v pekáčku
1小时 15 分钟
Brynzové halušky
55min
Salát z červené řepy
10 min
Máslo
5 dk
Salát z červené řepy s halloumi na celozrnném toustu
40min
Fialková limonáda
5 dk
Mazanec
2h 15min
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1h 40min