Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
TM5 TM6

Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou

4.8 (8 hodnocení)

Suroviny

  • 60 gramů staršího pečiva, bílého, na kousky
  • 1 stroužek česneku
  • 3 snítky čerstvé petržele, jen lístky
  • 2 plátky citrónové kůry (4 cm), nejlépe z bio citrónu
  • 2 ½ čajové lžičky soli
  • 500 gramů vody
  • 500 gramů nových brambor, oloupaných, na kousky
  • 400 gramů cukety, podélně nakrájené na dlouhé plátky a stočené do ruličky
  • 4 filety z tresky, bez kůže a kostí
  • ½ čajové lžičky mletého černého pepře
  • 5 gramů másla
  • olivový olej ve spreji

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1510 kJ / 360 kcal
Protein
42 g
Sacharidy
39 g
Tuk
4 g
Vláknina
3 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty