Kompatibilní verze
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 gramů staršího pečiva, bílého, na kousky
- 1 stroužek česneku
- 3 snítky čerstvé petržele, jen lístky
- 2 plátky citrónové kůry (4 cm), nejlépe z bio citrónu
- 2 ½ čajové lžičky soli
- 500 gramů vody
- 500 gramů nových brambor, oloupaných, na kousky
- 400 gramů cukety, podélně nakrájené na dlouhé plátky a stočené do ruličky
- 4 filety z tresky, bez kůže a kostí
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 5 gramů másla
- olivový olej ve spreji
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1510 kJ / 360 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1h
Treska v alobalu s mrkvovými nudlemi
45 min
Dušená treska s tymiánem a citrónem
40 min
Treska s bramborami, kapustou a pomerančovou omáčkou
1h
Treska s kroupotem
50 min
Brambory s tvarohem a zeleninou
40 min
Pstruzi na páře s bulgurem, baby karotkou a balzamikovou omáčkou
50 min
Treska v soli se smetanovým kaviárem
20min
Kuřecí pilaf se zeleninou a mandlemi
45 min
Losos s bramborovou kaší
55 min
Ryba po indicku s jogurtovou omáčkou, bramborami a zeleninou
1h
Losos s bramborami, brokolicí a koprovou omáčkou
1h 10 min