
Kompatibilní verze
Treska v páře s petrželovou krustou, novými bramborami a cuketou
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 gramů staršího pečiva bílého, na kousky
- 1 stroužek česneku
- 3 snítky čerstvé petržele jen lístky
- 2 plátky citrónové kůry (4 cm), nejlépe z bio citrónu
- 2 ½ čajové lžičky soli
- 500 gramů vody
- 500 gramů nových brambor oloupaných, na kousky
- 400 gramů cukety podélně nakrájené na dlouhé plátky a stočené do ruličky
- 4 filety z tresky, bez kůže a kostí
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 5 gramů másla
- olivový olej ve spreji
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 360 kcal / 1510 kJ
- Protein
- 42 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 39 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Losos na fenyklu s brokolicí v páře
30min
Losos s bramborovou kaší
55min
Treska v páře s italskou rajčatovou omáčkou a dušenými bramborami
50min
Treska se zeleninou a rýží vařená v páře
1h
Treska s citrusovým máslem
50min
Losos se zeleninou a kuskusem
40min
Filety z pražmy na paprikovém lůžku
25min
Losos na rajčatovém kuskusu
45min
Candát s polentou z čerstvé kukuřice
1h 5min
Dušená treska s tymiánem a citrónem
40min
Pražma s cherry rajčaty a bramborovým pyré
40min
Losos s brokolicí, rýží a koprovou omáčkou
45min