Zařízení & příslušenství
Polévka ze zeleného chřestu s crème fraîche
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
60 gramů cibule napůl
-
10 gramů másla
-
500 gramů zeleného chřestu
-
500 gramů vody
-
1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
-
100 gramů crème fraîche plus na ozdobu
-
½ čajové lžičky soli podle chuti
-
1 špetka mletého černého pepře
-
10 gramů čerstvé petržele nasekané
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
122 kcal /
512 kJ
Protein
4 g
Tuk
12 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se Vám také líbit...
Kachní prsa s ostružinovou omáčkou a celerovým pyré
40min
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1hod.
Krém z pečeného česneku
1hod. 5min
Candát se špenátem, linguine a omáčkou beurre blanc
35min
Topinamburový krém se slunečnicovými semínky
25min
Chřestový krém se sýrovými chipsy
50min
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55min
Špagety s chřestovou omáčkou
55min
Bílý chřest s jogurtovým přelivem à la holandská omáčka
1hod.
Rizoto s krémovou rukolou
40min
Chřestová polévka se slaninovými chipsy
25min
Chřestová polévka s rukolou a bazalkou
40min