
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 gramů cibule napůl
- 10 gramů másla
- 500 gramů zeleného chřestu
- 500 gramů vody
-
1
vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody) - 1 čajová lžička citrónové šťávy
- 100 gramů crème fraîche plus na ozdobu
- ½ čajové lžičky soli podle chuti
- 1 špetka mletého černého pepře
- 10 gramů čerstvé petržele nasekané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 122 kcal / 512 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 9 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krémová polévka z rukoly
30 min
Krémová polévka s medvědím česnekem
30 min
Holandská omáčka s medvědím česnekem
15 min
Krémová polévka z ředkvičkových listů s ředkvičkami v páře
40 min
Chřestová polévka s rukolou a bazalkou
40 min
Chřestový krém se sýrovými chipsy
50 min
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1 godz.
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55 min
Chřestová polévka se slaninovými chipsy
25 min
Cuketový krém s modrým sýrem
25 min
Cuketová krémová polévka
25 min
Pórkový krém
40 min