Zařízení & příslušenství
Polévka ze zeleného chřestu s crème fraîche
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
-
60 gramů cibule napůl
-
10 gramů másla
-
500 gramů zeleného chřestu
-
500 gramů vody
-
1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
-
100 gramů crème fraîche plus na ozdobu
-
½ čajové lžičky soli podle chuti
-
1 špetka mletého černého pepře
-
10 gramů čerstvé petržele nasekané
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
4 g
Kalorie
512 kJ /
122 kcal
Tuk
12 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Gratinovaný chřest se šunkou
1hod. 10min.
Holandská omáčka
15min.
Chřestová polévka s rukolou a bazalkou
40min.
Chřest s ředkvičkami a vaječným vinaigrette
40min.
Chřestový krém se sýrovými chipsy
50min.
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1hod.
Chřestová polévka s citrónovou trávou a kokosovým mlékem
55min.
Chřestová polévka se slaninovými chipsy
25min.
Kukuřičná kari polévka s kokosovým mlékem
25min.
Lososový krém s pažitkovou omeletou a pečenými kaštany - 2017
50min.
Cuketová polévka s chorizem
1hod.
Holandská omáčka
15min.