Polévka ze zeleného chřestu s crème fraîche

4.7 22 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porce

Suroviny

  • 60 gramů cibule napůl
  • 10 gramů másla
  • 500 gramů zeleného chřestu
  • 500 gramů vody
  • 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
    1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
  • 1 čajová lžička citrónové šťávy
  • 100 gramů crème fraîche plus na ozdobu
  • ½ čajové lžičky soli podle chuti
  • 1 špetka mletého černého pepře
  • 10 gramů čerstvé petržele nasekané

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 4 g
Kalorie 512 kJ / 122 kcal
Tuk 12 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...