Polévka ze zeleného chřestu s crème fraîche
TM5 TM6

Polévka ze zeleného chřestu s crème fraîche

4.7 (14 hodnocení)

Suroviny

  • 60 gramů cibule, napůl
  • 10 gramů másla
  • 500 gramů zeleného chřestu
  • 500 gramů vody
  • 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
    nebo 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody)
  • 1 čajová lžička citrónové šťávy
  • 100 gramů crème fraîche, plus na ozdobu
  • ½ čajové lžičky soli, podle chuti
  • 1 špetka mletého černého pepře
  • 10 gramů čerstvé petržele, nasekané

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
512 kJ / 122 kcal
Protein
4 g
Sacharidy
9 g
Tuk
12 g
Vláknina
4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty