Zařízení & příslušenství
Polévka ze zeleného chřestu s crème fraîche
Příprava 10min
Celkový 30min
4 porce
Suroviny
-
cibule napůl60 gramů
-
másla10 gramů
-
zeleného chřestu500 gramů
-
vody500 gramů
-
zeleninové dochucovací pasty1 vrchovatá čajová lžička
-
citrónové šťávy1 čajová lžička
-
crème fraîche plus na ozdobu100 gramů
-
soli podle chuti½ čajové lžičky
-
mletého černého pepře1 špetka
-
čerstvé petržele nasekané10 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
122 kcal /
512 kJ
Protein
4 g
Tuk
12 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
4 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Jarní menu
10 recept
Česká republika
Česká republika