Zařízení & příslušenství
蘿蔔辣醬炒豆干肉絲
Příprava 20min.
Celkový 45min.
2 人份
Suroviny
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
豬里肌肉 切絲100 克
-
蘿蔔乾 切絲20 克
-
新鮮紅辣椒 去籽、切絲10 克
-
醬油1 茶匙
-
糖1 茶匙
-
米酒1 茶匙
-
香油1 茶匙
-
豆干 切絲2 片
-
芹菜 取莖、切段30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
15.5 g
Kalorie
1013 kJ /
242 kcal
Tuk
14.6 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
5.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚美饌
90 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan