綠豆煎餅

綠豆煎餅

5.0 1 rating
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

沾醬
  • 洋蔥 切塊(約2公分)
    30 克
  • 白蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 切圈
    10 克
  • 蒜頭 拍扁
    10 克
  • 醬油
    2 大匙
  • 2 大匙
  • 2 大匙
綠豆煎餅
  • 綠豆仁
    150 克
  • 200 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 5 克
  • 多備一些煎餅用
    10 克
  • 麻油
    5 克
  • 豬絞肉
    80 克
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 切蔥花
    20 克
  • 新鮮綠豆芽
    80 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 14.5 g
Kalorie 1213.2 kJ / 290.2 kcal
Tuk 12.2 g
Vláknina 5.2 g
Sacharidy 28.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...