Zařízení & příslušenství
綠豆煎餅
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
沾醬
-
洋蔥 切塊(約2公分)30 克
-
白蘿蔔 去皮,切塊(約2公分)10 克
-
新鮮紅辣椒 切圈10 克
-
蒜頭 拍扁10 克
-
醬油2 大匙
-
醋2 大匙
-
糖2 大匙
綠豆煎餅
-
綠豆仁150 克
-
水200 克
-
蒜頭15 克
-
薑5 克
-
油 多備一些煎餅用10 克
-
麻油5 克
-
豬絞肉80 克
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
蔥 切蔥花20 克
-
新鮮綠豆芽80 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
14.5 g
Kalorie
1213.2 kJ /
290.2 kcal
Tuk
12.2 g
Vláknina
5.2 g
Sacharidy
28.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
韓國人天天吃
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan