Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 530 g di acqua
- 400 g di farina manitoba + q.b.
- 10 g di sale
- 2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di succo di limone
- 20 pomodori ciliegino a metà
- fiocchi di sale, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1711.8 kJ / 409.3 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 77.6 g
- Tuk
- 8.2 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 987.2 mg
Alternativní recepty
Focaccia patate e rosmarino (TM6)
1h
Focaccia ad alta idratazione TM6
5 godz.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24 godz.
Panini arcobaleno
5 godz.
Baguette francese (TM6)
5 godz.
Focaccia alle cipolle
2 Std. 40 Min
Pizzette
3hod. 40min
Grissini al sesamo
2 Std. 30 Min
Panini morbidi dolci
1h 30 min
Pizzette rosse
4h
Pizza barese ai pomodorini
2h
Focaccia barese TM6
4h