
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 530 g di acqua
- 400 g di farina manitoba + q.b.
- 10 g di sale
- 2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di succo di limone
- 20 pomodori ciliegino a metà
- fiocchi di sale a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 409.3 kcal / 1711.8 kJ
- Protein
- 11.1 g
- Tuk
- 8.2 g
- Sacharidy
- 77.6 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Sodík
- 987.2 mg
Alternativní recepty
Pizzette
3hod. 40min
Pizza 'nduja e caciocavallo
9hod.
Panzerottini TM6
4hod.
Focaccia con patate e rosmarino (TM6)
2hod. 35min
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2hod.
Focaccia barese (TM6)
4hod.
Focaccia ad alta idratazione TM6
5hod.
Focaccia barese
2hod. 55min
Pizza barese ai pomodorini
2hod.
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24hod.
Pizza con salame piccante TM6
3hod. 30min
Pizza napoletana
9hod.