Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g di lievito di birra fresco sbriciolato
- 530 g di acqua
- 400 g di farina manitoba + q.b.
- 10 g di sale
- 2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di succo di limone
- 20 pomodori ciliegino a metà
- fiocchi di sale, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1711.8 kJ / 409.3 kcal
- Protein
- 11.1 g
- Sacharidy
- 77.6 g
- Tuk
- 8.2 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 987.2 mg
Alternativní recepty
Focaccia cipolle e zucca
2 godz.
Pane alle noci al Varoma
3h 30min
Pop corn di patate
1 godz. 30 min
Cornetti sfogliati (TM6)
9 godz.
Focaccia di patate in padella
1 godz.
Focaccia morbida
4 godz.
Grissini Rubatà
2 godz. 30 min
Michetta (TM6)
6 godz. 30 min
Focaccia barese TM6
4 godz.
Panini ai semi al Varoma
2 godz. 30 min
Focaccia
6 godz.
Pizza barese ai pomodorini
2 godz.