冷湯浸秋葵茄子
TM6 TM5

冷湯浸秋葵茄子

3.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 1 支 茄子
  • 12 支 新鮮秋葵
  • 1 茶匙 鹽
  • 350 克 水
  • ¼ 茶匙 烹大師鰹魚高湯粉
    nebo 1 小塊 昆布 ,約2公分
  • 冰水
  • ½ 茶匙 醬油
  • 3 大匙 味醂
  • 2 大匙 日式醬油
  • 1 茶匙 糖
  • 10 克 柴魚片 ,多備一些

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
241.8 kJ / 57.8 kcal
Protein
2.4 g
Sacharidy
11.3 g
Tuk
0.4 g
Nasycený tuk
0 g
Vláknina
5.3 g
Sodík
158.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty