冷湯浸秋葵茄子

冷湯浸秋葵茄子

3.0 1 rating
Příprava 10min.
Celkový 4hod.
4 人份

Suroviny

  • 茄子
    1 支
  • 新鮮秋葵
    12 支
  • 1 茶匙
  • 350 克
  • 烹大師鰹魚高湯粉
    ¼ 茶匙
    1 小塊 昆布, ,約2公分
  • 冰水
  • 醬油
    ½ 茶匙
  • 味醂
    3 大匙
  • 日式醬油
    2 大匙
  • 1 茶匙
  • 柴魚片 多備一些
    10 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 158.3 mg
Protein 2.4 g
Kalorie 241.8 kJ / 57.8 kcal
Tuk 0.4 g
Vláknina 5.3 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 11.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...