Zařízení & příslušenství
冷湯浸秋葵茄子
Příprava 10min.
Celkový 4hod.
4 人份
Suroviny
-
茄子1 支
-
新鮮秋葵12 支
-
鹽1 茶匙
-
水350 克
-
1 小塊 昆布, ,約2公分烹大師鰹魚高湯粉¼ 茶匙
-
冰水
-
醬油½ 茶匙
-
味醂3 大匙
-
日式醬油2 大匙
-
糖1 茶匙
-
柴魚片 多備一些10 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
158.3 mg
Protein
2.4 g
Kalorie
241.8 kJ /
57.8 kcal
Tuk
0.4 g
Vláknina
5.3 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
11.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
慶端午
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan