Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 支 茄子
- 12 支 新鮮秋葵
- 1 茶匙 鹽
- 350 克 水
-
¼
茶匙 烹大師鰹魚高湯粉
nebo 1 小塊 昆布 ,約2公分 - 冰水
- ½ 茶匙 醬油
- 3 大匙 味醂
- 2 大匙 日式醬油
- 1 茶匙 糖
- 10 克 柴魚片 ,多備一些
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 241.8 kJ / 57.8 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 11.3 g
- Tuk
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 158.3 mg