Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g extra vergine olijfolie
- 80 g gele ui, in vieren gesneden
- 130 g wortelen, in stukken gesneden (2-3 cm)
- 1 selderstengel, in stukken gesneden (2-3 cm)
- 1 knoflookteentje
- 25 g eekhoorntjesbrood, gedroogd
- 1 takje verse tijm, alleen de blaadjes
- 1 gedroogd laurierblad
- 1 el pijlwortelbloem
- 1 tl witte miso (of shiro miso)
- 1 el tomatenpuree
- 1 tl bouillonpasta (zie Tips)
- 750 g water
- ½ tl zout
- Nutriční hodnoty
- na 10 porties
- Kalorie
- 1643.5 kJ / 391.3 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 42.2 g
- Tuk
- 21.3 g
- Vláknina
- 12.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegetarische chili
Žádné hodnocení
Salade van boerenkool en rode kool
Žádné hodnocení
Pulled barbecue jackfruit
25min
Vegan boter
Žádné hodnocení
Ingemaakte citroenen
Žádné hodnocení
Zoetzure dhal
Žádné hodnocení
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Žádné hodnocení
Volkoren pitabrood
Žádné hodnocení
Alpenmacaroni
45 Min
Vegan mayonaise
Žádné hodnocení
Quinoasalade
40 Min
Kerst stol
2u. 20min