Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g extra vergine olijfolie
- 80 g gele ui, in vieren gesneden
- 130 g wortelen, in stukken gesneden (2-3 cm)
- 1 selderstengel, in stukken gesneden (2-3 cm)
- 1 knoflookteentje
- 25 g eekhoorntjesbrood, gedroogd
- 1 takje verse tijm, alleen de blaadjes
- 1 gedroogd laurierblad
- 1 el pijlwortelbloem
- 1 tl witte miso (of shiro miso)
- 1 el tomatenpuree
- 1 tl bouillonpasta (zie Tips)
- 750 g water
- ½ tl zout
- Nutriční hodnoty
- na 10 porties
- Kalorie
- 1643.5 kJ / 391.3 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 42.2 g
- Tuk
- 21.3 g
- Vláknina
- 12.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 min
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Žádné hodnocení
Vegan cheeseburgers
10 godz.
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Žádné hodnocení
Hainanese kiprijst
1h 20 min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Žádné hodnocení
Graubünden gerstsoep
Žádné hodnocení
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Žádné hodnocení
Koken van parelspeltgraan
Žádné hodnocení
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min
Knoflook en uien glaceren
Žádné hodnocení
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 Std.