Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Coating
- 20 g gemalen lijnzaad, (zie tips)
- 100 g water, gefilterd
- 4 sneetjes brood, dag oud, naar keuze (ongeveer 140 g), in stukken gescheurd
- 1 knoflookteentje
- 2 tl gedroogde tijm
- 1 tl gedroogde salie blad
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
Knolselder koteletjes
- 10 g extra vergine olijfolie, plus extra om te bakken
- 1 gele ui, (ca. 180 g), in vieren gesneden
- 1 knoflookteentje
- 2 takjes verse tijm, blaadjes alleen
- 2 takjes verse salie, blaadjes alleen
- 800 g gehakte tomaten, uit blik
- 2 knolselder, geschild en in 4 plakken gesneden (ongeveer 1,5 cm dik)
- 160 g vegan kaas, (zie tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1496.4 kJ / 356.3 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 16.2 g
- Vláknina
- 17.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spookachtige groene oogbalsoep
30 min
Amarant cacao balletjes
Žádné hodnocení
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3h 45min
Pulled barbecue jackfruit
25 min
Schiacciata met gerookte zalm
Žádné hodnocení
Ananas zandkoekjes
Žádné hodnocení
Rabarber, gember en citroen risotto
Žádné hodnocení
Kurkuma schillen
Žádné hodnocení
Winterontbijt: wortel en kokoshavermoutpap, hartige volkoren pannenkoeken
Žádné hodnocení
Gegrilde octopus met aardappelen
2h 45min
Gegrilde kaas met champignons
Žádné hodnocení
Graubünden gerstsoep
Žádné hodnocení