
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Coating
- 20 g gemalen lijnzaad (zie tips)
- 100 g water, gefilterd
- 4 sneetjes brood, dag oud naar keuze (ongeveer 140 g), in stukken gescheurd
- 1 knoflookteentje
- 2 tl gedroogde tijm
- 1 tl gedroogde salie blad
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
Knolselder koteletjes
- 10 g extra vergine olijfolie plus extra om te bakken
- 1 gele ui (ca. 180 g), in vieren gesneden
- 1 knoflookteentje
- 2 takjes verse tijm blaadjes alleen
- 2 takjes verse salie blaadjes alleen
- 800 g gehakte tomaten, uit blik
- 2 knolselder geschild en in 4 plakken gesneden (ongeveer 1,5 cm dik)
- 160 g vegan kaas (zie tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 356.3 kcal / 1496.4 kJ
- Protein
- 11.3 g
- Tuk
- 16.2 g
- Sacharidy
- 32 g
- Vláknina
- 17.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Žádné hodnocení
Zoetzure tempé
Žádné hodnocení
Vegetarische hamburger
45min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Žádné hodnocení
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Margarita van komkommer en chilipeper
Žádné hodnocení
Kaas uilen
Žádné hodnocení
Nyonya kip-curry bun
Žádné hodnocení
Graubünden gerstsoep
Žádné hodnocení
Bessencurd
20min
Groene bron
10min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min