Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Coating
- 20 g gemalen lijnzaad, (zie tips)
- 100 g water, gefilterd
- 4 sneetjes brood, dag oud, naar keuze (ongeveer 140 g), in stukken gescheurd
- 1 knoflookteentje
- 2 tl gedroogde tijm
- 1 tl gedroogde salie blad
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
Knolselder koteletjes
- 10 g extra vergine olijfolie, plus extra om te bakken
- 1 gele ui, (ca. 180 g), in vieren gesneden
- 1 knoflookteentje
- 2 takjes verse tijm, blaadjes alleen
- 2 takjes verse salie, blaadjes alleen
- 800 g gehakte tomaten, uit blik
- 2 knolselder, geschild en in 4 plakken gesneden (ongeveer 1,5 cm dik)
- 160 g vegan kaas, (zie tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1496.4 kJ / 356.3 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 16.2 g
- Vláknina
- 17.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vastensoep
30min
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Žádné hodnocení
Glutenvrije gevulde pepers
Žádné hodnocení
Vegan jus
40min
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Žádné hodnocení
Paaspastei
Žádné hodnocení
Mai tai
10min
Verse pasta zonder eieren
Žádné hodnocení
Vegan mayonaise
Žádné hodnocení
Chorizo, aardappel en koolsoep
Žádné hodnocení
Taart met peer en brie
1 godz. 10 min
Margarita van komkommer en chilipeper
Žádné hodnocení