Zařízení & příslušenství
Knolselder parmigiana
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 10min.
4 porties
Suroviny
Coating
-
gemalen lijnzaad (zie tips)20 g
-
water, gefilterd100 g
-
brood, dag oud naar keuze (ongeveer 140 g), in stukken gescheurd4 sneetjes
-
knoflookteentje1
-
gedroogde tijm2 tl
-
gedroogde salie blad1 tl
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
Knolselder koteletjes
-
extra vergine olijfolie plus extra om te bakken10 g
-
gele ui (ca. 180 g), in vieren gesneden1
-
knoflookteentje1
-
verse tijm blaadjes alleen2 takjes
-
verse salie blaadjes alleen2 takjes
-
gehakte tomaten, uit blik800 g
-
knolselder geschild en in 4 plakken gesneden (ongeveer 1,5 cm dik)2
-
vegan kaas (zie tips)160 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
11.3 g
Kalorie
1496.4 kJ /
356.3 kcal
Tuk
16.2 g
Vláknina
17.1 g
Sacharidy
32 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vegan hoofdgerechten
11 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Chocolade-Fudgecake
Žádné hodnocení
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Žádné hodnocení
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1hod. 40min.
Gestoomde pesto broodjes
Žádné hodnocení
Engelse brunch
Žádné hodnocení
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1hod.
Rode kool cups met kip
25min.
Meal Prep - Haver | Overnight pap, groentesmoothie, chocolade en havermout muffins
45min.
Kurkuma schillen
Žádné hodnocení
Vegetarisch Medaillons
Žádné hodnocení
Verse kaas met walnoten en weibrood
12hod. 15min.
Falafel met rode bieten hummus
20min.