Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g rode split linzen
- 400 g water, gefilterd plus extra voor het weken
- 20 g kokosolie
- 1 rode paprika (ca. 160 g), zonder zaadjes en in vieren gesneden
- 1 - 2 tl chipotle chili, uit het blikje, (ongeveer 1 Spaanse peper)
- 4 knoflookteentjes
- 1 rode ui, (ca. 160 g), in vieren gesneden
- 2 tomaten, in vieren gesneden
- 2 tl gemalen komijn
- 1 tl gerookte paprikapoeder
- 1 tl gemalen koriander
- 2 tl cacaopoeder
- 400 g pompoen, geschild en in blokjes gesneden (1-2 cm)
- 2 tl rode wijnazijn
- 1 ½ tl bouillonpasta, (zie tips)
- 400 g kidneybonen, uit blik, gespoeld en uitgelekt, (ongeveer 250 g na het uitlekken)
- 40 g limoensap
- zout, naar smaak
- gemalen zwarte peper, naar smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1679 kJ / 399.8 kcal
- Protein
- 22.8 g
- Sacharidy
- 50.1 g
- Tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 14.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Žádné hodnocení
Geroosterde aubergines
Žádné hodnocení
Kikkererwten shoarma salade bowl
Žádné hodnocení
Zoetzure tempé
Žádné hodnocení
Champignon en spinazie lasagne
Žádné hodnocení
Mango kleefrijst cake (vegan)
11h
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Žádné hodnocení
Graubünden gerstsoep
Žádné hodnocení
Bulgur en rode linzensoep
50 min
Linzenbrood
1h 55 min
Romige Marokkaanse bonensoep
35 min
Linzencurry en gestoomde pompoen
1 godz. 15 min