
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 - 500 g tofoe, stevig geperst (zie tips) en in blokjes gesneden (2,5 cm)
- 2 el maïsbloem
- 4 el tamari saus glutenvrij (zie tips)
- 2 sjalotten in helften gesneden
- 2 - 4 lange rode chilipepers bijgesneden en in helften gesneden (ontpit indien gewenst)
- 5 knoflookteentjes
- 30 g sesamolie
- 50 g kokosbloesemsuiker
- 1 tl currypoeder
- 1000 g water, gefilterd
- 4 bossen paksoi bijgesneden en in stukken gesneden (2-3 cm)
- 2 bossen Chinese broccoli bijgesneden en in stukken gesneden (2-3 cm)
- 200 g gedroogde noedels
- 2 el kokosolie om te bakken
- sesamzaad om te serveren
- krokant gebakken sjalot om te serveren
- 1 limoen in partjes gesneden, om te serveren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 663.6 kcal / 2787 kJ
- Protein
- 30.4 g
- Tuk
- 32.7 g
- Sacharidy
- 55.8 g
- Vláknina
- 14.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegetarische chili
Žádné hodnocení
Glutenvrije gevulde pepers
Žádné hodnocení
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Žádné hodnocení
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min
Aziatische komkommersalade
Žádné hodnocení
Vegan moussaka
1hod. 50min
Zoetzure tempé
Žádné hodnocení
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Žádné hodnocení
Noten bolognese
35min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1hod.
Gebakken buns
Žádné hodnocení
Mediterraanse parelgerstrisotto
1hod.