
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gerookte tempeh
- 200 g tempé in stukken gesneden (ongeveer 3 cm)
- ½ tl gerookte paprikapoeder
- 1 el tamari saus glutenvrij (zie tips)
- 1 tl pure ahornsiroop
- 1 tl voedingsgist (zie tips)
- ½ tl vloeibare rookkruiden (zie tips)
- ¼ tl uienpoeder
Dressing
- 60 g extra vergine olijfolie
- 30 g citroensap
- 100 g witte kikkererwten, uit blik uitgelekt
- 20 g witte miso (of shiro miso)
- 15 g kappertjes op azijn
- 1 - 2 snuifjes zout
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 2 knoflookteentjes
- 20 g water, gefilterd
Salade
- 40 g boerenkool fijn versnipperd
- ½ rode kool
- 140 g spruitjes bijgesneden en in helften gesneden
- Parmezaanse kaas vegan, om te serveren (zie tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 495.6 kcal / 2081.4 kJ
- Protein
- 20.6 g
- Tuk
- 36.1 g
- Sacharidy
- 18.4 g
- Vláknina
- 10.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vegan jus
40min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Žádné hodnocení
Rode kool cups met kip
25min
Courgettesoep met munt
35min
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Žádné hodnocení
Zeevruchtenstoofpot
1hod. 5min
Groene smoothie
10min
Falafel met rode bieten hummus
20min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
Sojabolognese
40min
Sapje van rucola en waterkers
Žádné hodnocení
Rode bietensap
10min