Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gerookte tempeh
- 200 g tempé, in stukken gesneden (ongeveer 3 cm)
- ½ tl gerookte paprikapoeder
- 1 el tamari saus, glutenvrij (zie tips)
- 1 tl pure ahornsiroop
- 1 tl voedingsgist, (zie tips)
- ½ tl vloeibare rookkruiden, (zie tips)
- ¼ tl uienpoeder
Dressing
- 60 g extra vergine olijfolie
- 30 g citroensap
- 100 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt
- 20 g witte miso (of shiro miso)
- 15 g kappertjes op azijn
- 1 - 2 snuifjes zout
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 2 knoflookteentjes
- 20 g water, gefilterd
Salade
- 40 g boerenkool, fijn versnipperd
- ½ rode kool
- 140 g spruitjes, bijgesneden en in helften gesneden
- Parmezaanse kaas, vegan, om te serveren (zie tips)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2081.4 kJ / 495.6 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Sacharidy
- 18.4 g
- Tuk
- 36.1 g
- Vláknina
- 10.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aziatische komkommersalade
Žádné hodnocení
Pulled barbecue jackfruit
25min
Vijfzaden energierepen
Žádné hodnocení
Cashew cheddarkaas
Žádné hodnocení
Parmezaan op plantaardige basis
5 min
Vegan jus
40 Min
Haver horchata
Žádné hodnocení
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Žádné hodnocení
Ingemaakte citroenen
Žádné hodnocení
Zoetzure dhal
Žádné hodnocení
Sabayon met sinaasappellikeur
15 Min
Kerst stol
2h 20min