Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 140 g di riso
- 300 g di farina senza glutine per pane (mix previsto da prontuario)
- 2 g di lievito di birra fresco
- 300 g di acqua ghiacciata
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1794 kJ / 429 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 88.3 g
- Tuk
- 2.7 g
- Nasycený tuk
- 0.4 g
- Vláknina
- 1.4 g
- Sodík
- 494 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta per pane veloce (senza glutine)
1h 40min
Pagnotta ai semi senza glutine
2h
Piadina (senza glutine)
1 Std. 20 Min
Pane senza glutine
2h 45min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2h 55min
Torta margherita (senza glutine)
50min
Crêpes (senza glutine)
50min
Mini plumcake allo yogurt (senza glutine)
40min
Pasta biscotto (senza glutine)
1 Std.
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2h 55min
Torta di mele (senza glutine) di Damiano Carrara
4h 30min
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min