Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 65 g di cipolla bianca a pezzi
- 70 g di lardo a pezzi
- 70 g di pancetta dolce, a cubetti
- 40 g di burro
- 500 g di fesa di vitello a pezzi (2x2cm)
- 1 cucchiaino raso di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 150 g di vino bianco secco
- 5 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 rametti di maggiorana, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 bacche di ginepro
- 220 g di burro fuso
- 20 g di Marsala
- 20 g di Cognac
Gelatina
- 1000 g di acqua
- 2 dadi per gelatina
- 40 g di Marsala
- 1 pizzico di sale
- cetriolini sott'aceto, a piacere (volitelně)
- olive nere, a piacere (volitelně)
- olive verdi, a piacere (volitelně)
- capperi, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1932.4 kJ / 461.9 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Sacharidy
- 3.1 g
- Tuk
- 39.9 g
- Nasycený tuk
- 16.6 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 349 mg
Alternativní recepty
Polenta
1 godz.
Lingue di gatto
30 min
Zuppa di cipolle alla francese
5h 30min
Mondeghili
40 min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16 godz. 30 min
Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)
40 min
Tonno di coniglio
48h
Polpettone di riciclo
1 godz.
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13 Std.
Liquore alle pere
384h
Besciamella
15 min
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1 godz. 30 min