Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 65 g di cipolla bianca a pezzi
- 70 g di lardo a pezzi
- 70 g di pancetta dolce, a cubetti
- 40 g di burro
- 500 g di fesa di vitello a pezzi (2x2cm)
- 1 cucchiaino raso di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 150 g di vino bianco secco
- 5 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 rametti di maggiorana, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 bacche di ginepro
- 220 g di burro fuso
- 20 g di Marsala
- 20 g di Cognac
Gelatina
- 1000 g di acqua
- 2 dadi per gelatina
- 40 g di Marsala
- 1 pizzico di sale
- cetriolini sott'aceto, a piacere (volitelně)
- olive nere, a piacere (volitelně)
- olive verdi, a piacere (volitelně)
- capperi, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1932.4 kJ / 461.9 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Sacharidy
- 3.1 g
- Tuk
- 39.9 g
- Nasycený tuk
- 16.6 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Sodík
- 349 mg
Alternativní recepty
Faraona ripiena di salsiccia e nocciole con purè di patate
2h 30 min
Cracker ai semi senza glutine
1h
Insalata capricciosa
20min
Polenta
1h
Vitello tonnato
2u. 45min
Zabaglione
15min
Zuppa di cipolle alla francese con Affettatutto Bimby®
1h
Tonno di coniglio
48u.
Quiche alle cipolle
1h 30min
Bussolai di Burano
2h
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13u.
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1h 30min