
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 65 g di cipolla bianca a pezzi
- 70 g di lardo a pezzi
- 70 g di pancetta dolce, a cubetti
- 40 g di burro
- 500 g di fesa di vitello a pezzi (2x2cm)
- 1 cucchiaino raso di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- 150 g di vino bianco secco
- 5 rametti di timo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 5 rametti di maggiorana le foglioline lavate ed asciugate
- 2 bacche di ginepro
- 220 g di burro fuso
- 20 g di Marsala
- 20 g di Cognac
Gelatina
- 1000 g di acqua
- 2 dadi per gelatina
- 40 g di Marsala
- 1 pizzico di sale
- cetriolini sott'aceto a piacere (volitelně)
- olive nere a piacere (volitelně)
- olive verdi a piacere (volitelně)
- capperi a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 461.9 kcal / 1932.4 kJ
- Protein
- 16.3 g
- Tuk
- 39.9 g
- Sacharidy
- 3.1 g
- Vláknina
- 0.2 g
- Nasycený tuk
- 16.6 g
- Sodík
- 349 mg
Alternativní recepty
Cappone agli agrumi con purè di carote
2hod. 30min
Caramelle di pesce con vongole e zucchine
1hod. 45min
Besciamella
15min
Vitello tonnato
2hod. 45min
Nel giardino zen
1hod. 30min
Baccalà mantecato con polenta (Bimby Friend)
1hod.
Brandacujun
45min
Zuppa di cipolle alla francese
5hod. 30min
Crostini di polenta bianca con baccalà mantecato
1hod.
Baccalà mantecato alla veneziana
40min
Torta di nocciole piemontese con zabaione
1hod. 30min
Salsa verde "Bagnet"
15min