Pâté di vitello in gelatina

Pâté di vitello in gelatina

3.6 5 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 8hod. 30min.
8 porzioni

Suroviny

  • 65 g di cipolla bianca a pezzi
  • 70 g di lardo a pezzi
  • 70 g di pancetta dolce, a cubetti
  • 40 g di burro
  • 500 g di fesa di vitello a pezzi (2x2cm)
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato
  • 150 g di vino bianco secco
  • 5 rametti di timo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 5 rametti di maggiorana le foglioline lavate ed asciugate
  • 2 bacche di ginepro
  • 220 g di burro fuso
  • 20 g di Marsala
  • 20 g di Cognac
Gelatina
  • 1000 g di acqua
  • 2 dadi per gelatina
  • 40 g di Marsala
  • 1 pizzico di sale
  • cetriolini sott'aceto (volitelně) a piacere
  • olive nere (volitelně) a piacere
  • olive verdi (volitelně) a piacere
  • capperi (volitelně) a piacere

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 349 mg
Protein 16.3 g
Kalorie 1932.4 kJ / 461.9 kcal
Tuk 39.9 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 16.6 g
Sacharidy 3.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...