Pâté di vitello in gelatina

Pâté di vitello in gelatina

3.6 5 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 8hod. 30min
8 porzioni

Suroviny

  • di cipolla bianca a pezzi
    65 g
  • di lardo a pezzi
    70 g
  • di pancetta dolce, a cubetti
    70 g
  • di burro
    40 g
  • di fesa di vitello a pezzi (2x2cm)
    500 g
  • di sale
    1 cucchiaino raso
  • di pepe bianco macinato
    2 pizzichi
  • di vino bianco secco
    150 g
  • di timo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    5 rametti
  • di maggiorana le foglioline lavate ed asciugate
    5 rametti
  • bacche di ginepro
    2
  • di burro fuso
    220 g
  • di Marsala
    20 g
  • di Cognac
    20 g
Gelatina
  • di acqua
    1000 g
  • dadi per gelatina
    2
  • di Marsala
    40 g
  • di sale
    1 pizzico
  • cetriolini sott'aceto (volitelně) a piacere
  • olive nere (volitelně) a piacere
  • olive verdi (volitelně) a piacere
  • capperi (volitelně) a piacere

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 461.9 kcal / 1932.4 kJ
Protein 16.3 g
Tuk 39.9 g
Sacharidy 3.1 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 16.6 g
Sodík 349 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...