Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
Sformatini
- 1700 g di acqua
- 400 g di patate, intere di media dimensione e con la buccia (vedere consigli)
- 200 g di topinambur interi con la buccia
- 2 barbabietole rosse cotte a cubetti (0,5 cm)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 10 g di sale + q.b.
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- burro q.b.
- 6 mozzarelline ciliegine
Salsa al Parmigiano Reggiano
- 20 g di burro
- 250 g di latte
- 20 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1637.5 kJ / 391.3 kcal
- Protein
- 18.4 g
- Sacharidy
- 43.3 g
- Tuk
- 17.2 g
- Nasycený tuk
- 9.2 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 891.6 mg
Alternativní recepty
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1h
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50 min.
Vellutata di broccoli con crostini
1h
Canederli agli spinaci
2óra 30p
Mini soufflé di ricotta con coulis di fragole
50 min.
Asparagi in crosta
2 Std. 15 Min
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50 min.
Galette con pere e uva
1 godz. 30 min
Torta pere e zenzero (TM6)
40 Min
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1 godz. 30 min
Torta salata con melanzane e scamorza
1 godz. 30 min
Sformatini patate e porri
55 Min