
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
Sformatini
- 1700 g di acqua
- 400 g di patate intere di media dimensione e con la buccia (vedere consigli)
- 200 g di topinambur interi con la buccia
- 2 barbabietole rosse cotte a cubetti (0,5 cm)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 10 g di sale + q.b.
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- burro q.b.
- 6 mozzarelline ciliegine
Salsa al Parmigiano Reggiano
- 20 g di burro
- 250 g di latte
- 20 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 391.3 kcal / 1637.5 kJ
- Protein
- 18.4 g
- Tuk
- 17.2 g
- Sacharidy
- 43.3 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Nasycený tuk
- 9.2 g
- Sodík
- 891.6 mg
Alternativní recepty
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1hod.
Flan di zucchine e mozzarella
50min
Sformatini di agretti
1hod.
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
35min
Dado vegetale con ritagli di verdura
40min
Sformatini patate e porri
55min
Polpette di cavolo viola
1hod. 30min
Frittelle di cavolo nero
30min
Lasagne di verza
2hod. 30min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1hod. 15min
Flan al cavolo viola
55min
Crema al mascarpone con mele insaporite
30min