Sformatini di topinambur ripieni di rapa rossa

Sformatini di topinambur ripieni di rapa rossa

5.0 1 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 2hod.
6 porzioni

Suroviny

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    150 g
Sformatini
  • di acqua
    1700 g
  • di patate intere di media dimensione e con la buccia (vedere consigli)
    400 g
  • di topinambur interi con la buccia
    200 g
  • barbabietole rosse cotte a cubetti (0,5 cm)
    2
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaio
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
  • di sale + q.b.
    10 g
  • di farina tipo 00 + q.b.
    150 g
  • uovo
    1
  • burro q.b.
  • mozzarelline ciliegine
    6
Salsa al Parmigiano Reggiano
  • di burro
    20 g
  • di latte
    250 g
  • di farina tipo 00
    20 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di noce moscata
    1 pizzico

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 391.3 kcal / 1637.5 kJ
Protein 18.4 g
Tuk 17.2 g
Sacharidy 43.3 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 9.2 g
Sodík 891.6 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...