Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
Sformatini
- 1700 g di acqua
- 400 g di patate, intere di media dimensione e con la buccia (vedere consigli)
- 200 g di topinambur interi con la buccia
- 2 barbabietole rosse cotte a cubetti (0,5 cm)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 10 g di sale + q.b.
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- burro q.b.
- 6 mozzarelline ciliegine
Salsa al Parmigiano Reggiano
- 20 g di burro
- 250 g di latte
- 20 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1637.5 kJ / 391.3 kcal
- Protein
- 18.4 g
- Sacharidy
- 43.3 g
- Tuk
- 17.2 g
- Nasycený tuk
- 9.2 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 891.6 mg
Alternativní recepty
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35min
Insalata di cavolo rosso e mele (TM6)
1 Std. 15 Min
Flan al topinambur
40min
Frittelle di cavolo nero
30min
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40min
Quartirolo con salsa ai cachi e aceto balsamico
20 Min
Crema di anacardi
15 Min
Sformatini di agretti
1 Std.
Vol-au-vent con crema di lenticchie e asparagi
3 Std.
Carpaccio di barbabietola, zucchine e mozzarella
20 Min
Risotto radicchio e uva
40min
Salsa di peperoni rossi (Ajvar)
1 Std.