Sformatini di topinambur ripieni di rapa rossa

Sformatini di topinambur ripieni di rapa rossa

5.0 1 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
6 porzioni

Suroviny

  • 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
Sformatini
  • 1700 g di acqua
  • 400 g di patate intere di media dimensione e con la buccia (vedere consigli)
  • 200 g di topinambur interi con la buccia
  • 2 barbabietole rosse cotte a cubetti (0,5 cm)
  • 1 cucchiaio olio extravergine di oliva
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato
  • 10 g di sale + q.b.
  • 150 g di farina tipo 00 + q.b.
  • 1 uovo
  • burro q.b.
  • 6 mozzarelline ciliegine
Salsa al Parmigiano Reggiano
  • 20 g di burro
  • 250 g di latte
  • 20 g di farina tipo 00
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di noce moscata

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 891.6 mg
Protein 18.4 g
Kalorie 1637.5 kJ / 391.3 kcal
Tuk 17.2 g
Vláknina 2.8 g
Nasycený tuk 9.2 g
Sacharidy 43.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...