Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa alle ciliegie
- 20 g di burro
- 150 g di ciliegie denocciolate, in quarti
- 50 g di Vermouth rosso
Anatra
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 1 petto d'anatra con la pelle (circa 400 g)
- olio extravergine di oliva
- sale q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 2 porzioni
- Kalorie
- 3691 kJ / 882 kcal
- Protein
- 87 g
- Sacharidy
- 13.7 g
- Tuk
- 49.6 g
- Nasycený tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 447.9 mg
Alternativní recepty
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3h 45 phút
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2h 40min
Giardiniera in agrodolce sottovuoto
3h
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2 Std. 5 Min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1h 20min
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2h 30min
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1h 10min
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2h 30min
Costine BBQ a Cottura Lenta
4sa 25 dk
Roastbeef Sottovuoto
5sa 30 dk