Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie

Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie

5.0 6 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 2hod. 40min
2 porzioni

Suroviny

Salsa alle ciliegie
  • di burro
    20 g
  • di ciliegie denocciolate, in quarti
    150 g
  • di Vermouth rosso
    50 g
Anatra
  • di acqua
    1500 g
  • di succo di limone
    30 g
  • petto d'anatra con la pelle (circa 400 g)
    1
  • olio extravergine di oliva
  • sale q.b.

Nutriční hodnoty na 2 porzioni

Kalorie 882 kcal / 3691 kJ
Protein 87 g
Tuk 49.6 g
Sacharidy 13.7 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 9.8 g
Sodík 447.9 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...