Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie

Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie

5.0 7 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 40min.
2 porzioni

Suroviny

Salsa alle ciliegie
  • 20 g di burro
  • 150 g di ciliegie denocciolate, in quarti
  • 50 g di Vermouth rosso
Anatra
  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 1 petto d'anatra con la pelle (circa 400 g)
  • olio extravergine di oliva
  • sale q.b.

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 2 porzioni

Sodík 447.9 mg
Protein 87 g
Kalorie 3691 kJ / 882 kcal
Tuk 49.6 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 9.8 g
Sacharidy 13.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...