
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa alle ciliegie
- 20 g di burro
- 150 g di ciliegie denocciolate, in quarti
- 50 g di Vermouth rosso
Anatra
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 1 petto d'anatra con la pelle (circa 400 g)
- olio extravergine di oliva
- sale q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 2 porzioni
- Kalorie
- 882 kcal / 3691 kJ
- Protein
- 87 g
- Tuk
- 49.6 g
- Sacharidy
- 13.7 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 9.8 g
- Sodík
- 447.9 mg
Alternativní recepty
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2hod. 30min
Insalata di polpo sottovuoto con verdurine
8hod.
Filetti di rana pescatrice all'alloro sottovuoto
2hod.
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3hod. 45min
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8hod. 45min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3hod. 30min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2hod. 5min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1hod. 30min
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2hod. 30min
Roastbeef Sottovuoto
5hod. 30min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2hod. 20min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13hod.