Je potřeba použít Kryt mixovacích nožů.

K přípravě tohoto receptu potřebujete Kryt mixovacích nožů. Zjistit více

Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
TM6

Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie

5.0 ( 6 hodnocení )

Suroviny

Salsa alle ciliegie

  • 20 g di burro
  • 150 g di ciliegie denocciolate, in quarti
  • 50 g di Vermouth rosso

Anatra

  • 1500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
  • 1 petto d'anatra con la pelle (circa 400 g)
  • olio extravergine di oliva
  • sale q.b.

Nutriční hodnoty
na 2 porzioni
Kalorie
882 kcal / 3691 kJ
Protein
87 g
Tuk
49.6 g
Sacharidy
13.7 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
9.8 g
Sodík
447.9 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty