
Zařízení & příslušenství
Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
Příprava 30min
Celkový 2hod. 40min
2 porzioni
Suroviny
Salsa alle ciliegie
-
di burro20 g
-
di ciliegie denocciolate, in quarti150 g
-
di Vermouth rosso50 g
Anatra
-
di acqua1500 g
-
di succo di limone30 g
-
petto d'anatra con la pelle (circa 400 g)1
-
olio extravergine di oliva
-
sale q.b.
Nutriční hodnoty na 2 porzioni
Kalorie
882 kcal /
3691 kJ
Protein
87 g
Tuk
49.6 g
Sacharidy
13.7 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
9.8 g
Sodík
447.9 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Voi...Noi...Bimby® - Giugno 2022
31 recepty/-ů
Itálie
Itálie