Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa alle ciliegie
- 20 g di burro
- 150 g di ciliegie denocciolate, in quarti
- 50 g di Vermouth rosso
Anatra
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 1 petto d'anatra con la pelle (circa 400 g)
- olio extravergine di oliva
- sale q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 2 porzioni
- Kalorie
- 3691 kJ / 882 kcal
- Protein
- 87 g
- Sacharidy
- 13.7 g
- Tuk
- 49.6 g
- Nasycený tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 447.9 mg
Alternativní recepty
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3 godz. 45 min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2h 20min
Moscardini alla busara sottovuoto
2h
Filetto di manzo sottovuoto con patate e remoulade
1h 30min
Filetto di maiale alla coreana sottovuoto
4 Std. 50 Min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2h 5min
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2h 30 min
Tranci di tonno sottovuoto e crema di topinambur
1h 20 min
Lingua con cipolline a Cottura Lenta
4h 30 min
Roastbeef Sottovuoto
5h 30min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20min
Vitello tonnato sottovuoto
5h